Siirry suoraan sisältöön

Alkoholijuomat ja anniskeluLaajuus (2 op)

Opintojakson tunnus: 8T00GB56

Opintojakson perustiedot


Laajuus
2 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija
-osaa toimia ravintolan toimintaympäristössä anniskelulainsäädännön huomioiden
-tunnistaa alkoholijuomaryhmät ja niiden keskeisimmät tuotteet yhdistäen nämä alkoholilainsäädännön edellytyksiin
-ymmärtää juomatuotteiden merkityksen yrityksen toimintaympäristössä sekä asiakaspalvelun että kannattavuudenkin näkökulmasta
-voi saada alkoholilain tuntemista osoittavan todistuksen (anniskelupassin) osoitettuaan osaamisensa tentillä

Sisältö

Mitä ammattilaisen tulee tietää alkoholijuomista ja anniskelulainsäädännöstä ravintolan toimintaympäristössä?
MIKSI alkoholijuomien ja lainsäädännön tunteminen on olennaista ravintolan liiketoiminnassa?
MITEN alkoholijuomien ja anniskeluasioiden osaaminen edistää ravintolan yritystoimintaa asiakkaan ja viranomaisen näkökulmasta?

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija tuntee alkoholijuomat siten, että osaa käyttää tuotetuntemustaan asiakaspalvelussa ja suoriutua myyntitilanteista. Opiskelija tuntee lainsäädännön ja osaa soveltaa anniskelulainsäädäntöä erilaisissa ravintolan anniskelutilanteissa pääosin virheettömästi.

Siirry alkuun