Siirry suoraan sisältöön

Nutritional CareLaajuus (6 op)

Tunnus: T650B-5

Laajuus

6 op

Osaamistavoitteet

Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.

Sisältö

Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet

Ilmoittautumisaika

11.11.2024 - 01.12.2025

Ajoitus

20.01.2025 - 11.12.2025

Laajuus

6 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Restonomi

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet
  • Englanti
Paikat

0 - 60

Koulutus
  • Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
  • Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö

Jaana Sahlsten

Ryhmät
  • 23MRESTO
    Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2023
  • 23RESTO
    Palveluliiketoiminta 2023, päivätoteutus
  • 24RESTO
    Palveluliiketoiminta 2024, päivätoteutus
  • 24MRESTO
    Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2024
  • 25RESTO
    Palveluliiketoiminta 2025, päivätoteutus
  • 25MRESTO
    Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2025

Tavoitteet (OJ)

Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.

Sisältö (OJ)

Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet

Aika ja paikka

Virtuaalinen Moodle opintojakso. Online vuoden 2025 ajan.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Tehtävät arvioidaan pääasiassa asteikolla 1-5 ja osa hyväksytty/hylätty asteikolla.

Arviointiasteikko

0-5

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Harjoitukset
Tehtävät
Keskustelut
Virtuaalityöskentely

Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Valinnaisia suoritustapoja ei ole.

Lisätietoja opiskelijoille

Huom. Suomalaiset tutkinto-opiskelijat voivat vastata tehtäviin halutessaan suomeksi. Tehtävänannot ovat englanniksi.

Opintojaksolle ilmoittaudutaan normaaliin tapaan Pakissa.

Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.

Virtuaaliopintojakso Moodlessa on auki 20.1.-12.12.2025. On toivottavaa, että kevätlukukaudella aloittaneet saavat suorituksen valmiiksi kevätlukukauden aikana ja syyslukukaudella aloittaneet syksyn aikana.

Ilmoittautumisaika

22.11.2023 - 25.11.2024

Ajoitus

22.01.2024 - 31.12.2024

Laajuus

6 op

Virtuaaliosuus

6 op

Toteutustapa

Verkossa tapahtuva opiskelu

Yksikkö

Restonomi

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet
  • Englanti
Paikat

20 - 100

Koulutus
  • Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
  • Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö

Jaana Sahlsten

Ryhmät
  • 22MRESTO
    Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2022
  • 22RESTO
    Palveluliiketoiminta 2022, päivätoteutus
  • 23MRESTO
    Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2023
  • 23RESTO
    Palveluliiketoiminta 2023, päivätoteutus
  • 21RESTO
    Palveluliiketoiminta 2021, päivätoteutus
  • 21MRESTO
    Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2021
  • 24KVRN2
    Exchange Students Hospitality Management autumn 2024

Tavoitteet (OJ)

Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.

Sisältö (OJ)

Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet

Aika ja paikka

Virtuaalinen Moodle opintojakso. Online vuoden 2024 ajan.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Tehtävät arvioidaan pääasiassa asteikolla 1-5 ja osa hyväksytty/hylätty asteikolla.

Arviointiasteikko

0-5

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Harjoitukset
Tehtävät
Keskustelut
Virtuaalityöskentely

Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Valinnaisia suoritustapoja ei ole.

Lisätietoja opiskelijoille

uom. Suomalaiset tutkinto-opiskelijat voivat vastata tehtäviin halutessaan suomeksi. Tehtävänannot ovat englanniksi.

Opintojaksolle ilmoittaudutaan normaaliin tapaan Pakissa.

Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.

Virtuaaliopintojakso Moodlessa on auki 22.1.-11.12.2024. On toivottavaa, että kevätlukukaudella aloittaneet saavat suorituksen valmiiksi kevätlukukauden aikana ja syyslukukaudella aloittaneet syksyn aikana.

Ilmoittautumisaika

04.01.2023 - 15.11.2023

Ajoitus

18.01.2023 - 11.12.2023

Laajuus

6 op

Virtuaaliosuus

6 op

Toteutustapa

Verkossa tapahtuva opiskelu

Yksikkö

Restonomi

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet
  • Suomi
  • Englanti
Paikat

10 - 50

Opettaja
  • Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö

Jaana Sahlsten

Ryhmät
  • 22MRESTO
    Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2022
  • 22RESTO
    Palveluliiketoiminta 2022, päivätoteutus
  • 21RESTO
    Palveluliiketoiminta 2021, päivätoteutus
  • 21MRESTO
    Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2021
  • 23KVRN1
    Exchange Students Hospitality Management S2023

Tavoitteet (OJ)

Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.

Sisältö (OJ)

Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet

Aika ja paikka

Virtuaalinen Moodle opintojakso. Online vuoden 2023 ajan.

Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat

Tenttiä ei ole.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Tehtävät arvioidaan pääasiassa asteikolla 1-5 ja osa hyväksytty/hylätty asteikolla.

Arviointiasteikko

0-5

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Harjoitukset
Tehtävät
Keskustelut
Virtuaalityöskentely

Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.

Oppimateriaalit

Tieto kirjallisuudesta ilmoitetaan Moodlessa.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Valinnaisia suoritustapoja ei ole.

Lisätietoja opiskelijoille

Huom. Suomalaiset tutkinto-opiskelijat voivat vastata tehtäviin halutessaan suomeksi. Tehtävänannot ovat englanniksi.

Opintojaksolle ilmoittaudutaan normaaliin tapaan Pakissa.

Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.

Virtuaaliopintojakso Moodlessa on auki 18.12.-11.12.2023. On toivottavaa, että kevätlukukaudella aloittaneet saavat suorituksen valmiiksi kevätlukukauden aikana ja syyslukukaudella aloittaneet syksyn aikana.

Ilmoittautumisaika

02.12.2021 - 01.12.2022

Ajoitus

04.02.2022 - 31.12.2022

Laajuus

6 op

Virtuaaliosuus

6 op

Toteutustapa

Verkossa tapahtuva opiskelu

Yksikkö

Restonomi

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet
  • Englanti
Opettaja
  • Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö

Jaana Sahlsten

Ryhmät
  • 20RESTO
    Restonomi 2020, päivätoteutus
  • 20MRESTO
    Restonomi, monimuotototeutus, syksy 2020
  • 21RESTO
    Palveluliiketoiminta 2021, päivätoteutus
  • 21MRESTO
    Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2021

Tavoitteet (OJ)

Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.

Sisältö (OJ)

Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet

Arviointiasteikko

0-5

Lisätietoja opiskelijoille

Huom. Suomalaiset tutkinto-opiskelijat voivat vastata tehtäviin halutessaan suomeksi.