Siirry suoraan sisältöön

Nutritional Care (6op)

Toteutuksen tunnus: T650B-5-3013

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
24.11.2025 - 01.12.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
13.01.2026 - 15.12.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Laajuus
6 op
Virtuaaliosuus
6 op
Toteutustapa
Verkossa tapahtuva opiskelu
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
englanti
Opettajat
Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö
Jaana Sahlsten
Ryhmät
26RESTO
Palveluliiketoiminta, päivätoteutus, syksy 2026
26MRESTO
Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2026
24RESTO
Palveluliiketoiminta 2024, päivätoteutus
24MRESTO
Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2024
25RESTO
Palveluliiketoiminta 2025, päivätoteutus
25MRESTO
Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2025
Opintojakso
T650B-5

Osaamistavoitteet (Opintojakso)

Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.

Sisältö (Opintojakso)

Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (Opintojakso)

Satisfactory (1-2)

The student recognizes the nutritional special characteristics of the different age groups. The student recognizes the special characteristics of the special diets. The student is able to select the correct foodstuffs for the special diets. The student performs the given tasks. The student examines matters from his own point of view and takes the responsibility for his own operation.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (Opintojakso)

Good (3-4)

The student knows the special characteristics of the special diets and can apply this knowledge professionally. Likewise he knows and special characteristics of the nutrition of different population groups. The student performs the given tasks well. The student can work responsibly in cooperation with other students.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (Opintojakso)

Excellent (5)

The student understands the special characteristics of the special diets widely and can utilize this information professionally. The student understands the special characteristics of the nutrition of different population groups widely. The student performs the given tasks excellently. The student can work responsibly, flexibly and constructively in cooperation with other students.

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (Opintojakso)

Failed

The student doesn´t recognize the nutritional special characteristics of the different age groups. The student doesn´t recognize the special characteristics of the special diets. The student is not able to select correct foodstuffs for the special diets. The student performs the given tasks poorly. The student examines matters from his own point of view and takes the responsibility for his own operation poorly.

Aika ja paikka

Virtuaalinen Moodle opintojakso. Online vuoden 2026 ajan.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Tehtävät arvioidaan pääasiassa asteikolla 1-5 ja osa hyväksytty/hylätty asteikolla.

Arviointiasteikko

0-5

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Harjoitukset
Tehtävät
Keskustelut
Virtuaalityöskentely

Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Valinnaisia suoritustapoja ei ole.

Lisätietoja opiskelijoille

Huom. Suomalaiset tutkinto-opiskelijat voivat vastata tehtäviin halutessaan suomeksi. Tehtävänannot ovat englanniksi.

Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.

Virtuaaliopintojakso Moodlessa on auki 13.1.-15.12.2026. On toivottavaa, että kevätlukukaudella aloittaneet saavat suorituksen valmiiksi kevätlukukauden aikana ja syyslukukaudella aloittaneet syksyn aikana.

Siirry alkuun