Nutritional Care (6 op)
Toteutuksen tunnus: T650B-5-3009
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
02.12.2021 - 01.12.2022
Ajoitus
04.02.2022 - 31.12.2022
Laajuus
6 op
Virtuaaliosuus
6 op
Toteutustapa
Verkossa tapahtuva opiskelu
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Englanti
Opettaja
- Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö
Jaana Sahlsten
Ryhmät
-
20RESTORestonomi 2020, päivätoteutus
-
20MRESTORestonomi, monimuotototeutus, syksy 2020
-
21RESTOPalveluliiketoiminta 2021, päivätoteutus
-
21MRESTOPalveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2021
Tavoitteet (OJ)
Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.
Sisältö (OJ)
Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet
Arviointiasteikko
0-5
Lisätietoja opiskelijoille
Huom. Suomalaiset tutkinto-opiskelijat voivat vastata tehtäviin halutessaan suomeksi.