Siirry suoraan sisältöön

Nutritional Care (6 op)

Toteutuksen tunnus: T650B-5-3009

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.12.2021 - 01.12.2022

Ajoitus

04.02.2022 - 31.12.2022

Laajuus

6 op

Virtuaaliosuus

6 op

Toteutustapa

Verkossa tapahtuva opiskelu

Yksikkö

Restonomi

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet

  • Englanti

Opettaja

  • Jaana Sahlsten

Vastuuhenkilö

Jaana Sahlsten

Ryhmät

  • 20RESTO
    Restonomi 2020, päivätoteutus
  • 20MRESTO
    Restonomi, monimuotototeutus, syksy 2020
  • 21RESTO
    Palveluliiketoiminta 2021, päivätoteutus
  • 21MRESTO
    Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2021

Tavoitteet (OJ)

Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.

Sisältö (OJ)

Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet

Arviointiasteikko

0-5

Lisätietoja opiskelijoille

Huom. Suomalaiset tutkinto-opiskelijat voivat vastata tehtäviin halutessaan suomeksi.