Siirry suoraan sisältöön

Vieraanvaraisesti asiakkaalle (10 op)

Toteutuksen tunnus: 8T00BB19-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
12.01.2015 - 06.03.2015
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
09.03.2015 - 15.05.2015
Toteutus on päättynyt.
Laajuus
10 op
Lähiosuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Opettajat
Arja Luiro
Kaarina Järveläinen
Jaana Sahlsten
Riitta Brännare
Taija Karhe
Vastuuhenkilö
Taija Karhe
Opintojakso
8T00BB19

Osaamistavoitteet (Opintojakso)

Opiskelija osaa
- suunnitella ja toteuttaa palvelutilanteen erilaisille asiakkaille
- arvioida toteutunutta tuotelaadun, ravitsemuslaadun, myyntikatteen, raaka-ainehävikin, ajankäytön ja asiakaskokemuksen näkökulmasta
- käyttää koneita ja laitteita.

Sisältö (Opintojakso)

MITÄ ravitsemuslaatu tarkoittaa ruokapalveluissa?
MIKSI markkinointi ja henkilökohtainen myynti ovat tärkeitä palvelutilanteiden järjestämisessä?
MITEN taloudellisuutta voidaan mitata ja arvioida asiakasta unohtamatta?

Esitietovaatimukset (Opintojakso)

Ala tutuksi, raaka-aineesta asiakkaan annokseksi sekä laatu ja turvallisuus esimiehen vastuulla opintojaksot suoritettu.

Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat

Majoitus ja matkailu, laskenta (RiBr) 14.4 ja 8.5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Arviointi: 50 % matkailu ja majoitus ja 50 % ruokapalvelu ja ravitsemus
Matkailu ja majoitus (RiBr) 50 %
-henk.koht. tentti 25 % (1-5)
-osallistuminen, tiimin harj.työ+liikeidea 25 % (1-5)
-muut suoritukset kuten elinkeinoon tehtävät projektit: Suoritettu
* * * *
Ruokapalvelu ja ravitsemus (TaKa, JaSa)(50 %)
Keittiötyöskentely (erityisruokavaliot+aamiaiset) hyväksytty/ hylätty
Case tapahtumat 40 %
Kirjallisuustehtävä 10 %

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

-luennot
-ryhmätehtävät
-itsenäinen työskentely
-tutustumiskäynnit
-case toteutus

Oppimateriaalit

-sovitaan opintojakson alkaessa

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

15 op = 405 h opiskelijan työtä:
kontaktitunnit (majoitus ja matkailu + ravitsemus) 200 h
majoitus- ja matkailutehtävät, ryhmien suunnittelu 100 h
ruokapalvelut ja ravitsemus,caset, tehtävät ja ryhmien suunnittelu 105 h

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ahot

Lisätietoja opiskelijoille

Kurssin viimeinen kontaktipäivä on 15.5.2015. Tarkempi ohjelma julkaistaan kurssin alkaessa.

Arviointikriteerit - hylätty (0) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Opiskelija ei ole osallistunut kontaktiopetukseen eikä suorittanut annettuja tehtäviä.

Arviointikriteerit - tyydyttävä (1-2) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Opiskelija on suoriutunut palvelutilanteesta tyydyttävästi. Toteutus ei vastannut suunnitelmaa. Opiskelijan itsenäisessä työskentelyssä sekä ryhmän työskentelyssä ja suunnittelutaidoissa on ollut puutteita.

Arviointikriteerit - hyvä (3-4) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Opiskelija on toteuttanut palvelutilanteen suunnitelman mukaisesti ja perustellusti. Toteutus on ollut hyvää, joskaan se ei osoita erityistä innovatiivisuutta. Asiakastyytyväisyys ja tuloksellisuus ovat projektissa olleet hyvällä tasolla. Ryhmä toimii moitteettomasti ja osoittaa hyvää ongelmanratkaisukykyä ja joustavuutta

Arviointikriteerit - kiitettävä (5) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Opiskelija on toteuttanut palvelutilanteen suunnitellusti, perusteellisesti ja soveltaen opittuja taitoja. Palvelutilanne on toteutettu innovatiivisesti ja erityisen hyvää ongelmanratkaisukykyä ja joustavuutta osoittaen. Asiakastyytyväisyys ja tuloksellisuus ovat projektissa olleet erinomaisella tasolla. Ryhmä on toiminut kiitettävästi

Siirry alkuun