Siirry suoraan sisältöön

Vieraanvaraisesti asiakkaalleLaajuus (10 op)

Opintojakson tunnus: 8T00BB19

Opintojakson perustiedot


Laajuus
10 op
Vastuuhenkilö
Sami Salonen

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- suunnitella ja toteuttaa palvelutilanteen erilaisille asiakkaille
- arvioida toteutunutta tuotelaadun, ravitsemuslaadun, myyntikatteen, raaka-ainehävikin, ajankäytön ja asiakaskokemuksen näkökulmasta
- käyttää koneita ja laitteita.

Sisältö

MITÄ ravitsemuslaatu tarkoittaa ruokapalveluissa?
MIKSI markkinointi ja henkilökohtainen myynti ovat tärkeitä palvelutilanteiden järjestämisessä?
MITEN taloudellisuutta voidaan mitata ja arvioida asiakasta unohtamatta?

Esitietovaatimukset

Ala tutuksi, raaka-aineesta asiakkaan annokseksi sekä laatu ja turvallisuus esimiehen vastuulla opintojaksot suoritettu.

Siirry alkuun