Siirry suoraan sisältöön

Ala tutuksi ! (10 op)

Toteutuksen tunnus: 8T00BB16-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
29.07.2013 - 05.09.2013
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
12.09.2013 - 12.10.2013
Toteutus on päättynyt.
Laajuus
10 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
10 - 30
Koulutus
Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelma, vuonna 2013 tai aiemmin aloittaneet
Opettajat
Arja Luiro
Eija Reunanen
Pirkko Timonen
Satu Kylmälä
Jaana Sahlsten
Tuija Heikkilä
Hannele Timola
Mikael Lindell
Sami Salonen
Taija Karhe
Vastuuhenkilö
Tuija Heikkilä
Pienryhmät
Avoin (Koko: 2 . Avoin AMK : 2.)
Pienryhmät
Avoin
Opintojakso
8T00BB16

Osaamistavoitteet (Opintojakso)

Opiskelija osaa
- rakentaa käsityksen toimialasta, sen historiasta, kehittymisestä ja kehittämisestä
- havainnoimalla tunnistaa ravitsemuksen, hygienian ja majoituspalveluiden tämän hetken haasteet
- ja rakentaa niiden pohjalta oman käsityksensä alan kehittämisestä

Sisältö (Opintojakso)

MITÄ osaamista ravitsemis- ja palvelualalla tarvitaan tänä päivänä?
MIKSI vieraanvaraisuus on oleellinen osa palvelua?
MITEN voin kehittyä hyväksi asiakaspalvelijaksi?

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Kurssitehtävä: 50 % (Tiimin oma arviointi 60%, opettajan arviointi 40% )
Aktiivinen osallistuminen (tekeminen) 20%
Lukupiiri30 %
Oman urapolun rakentaminen (S)

Arviointiasteikko

0-5

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

luennot
tiimityöskentely
esitykset
lukupiiri
artikkeli
yritysvierailut
tiedonhaku (haastattelut, havainnoinnit, sosiaalinen media)

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Lähiopetus 1,5 op
Tiimityöskentely 4 op
Valmennus 1,5 op
Lukupiiri 2 op
Urapolun visualisointi 2 op

Sisällön jaksotus

Opetus
to 12.9. klo 16.30-20.00, pe 13.9. klo 8-16, la 14.9. klo 8.30-14.30
to 10.10. klo 16.30-20.00, pe 11.10. klo 8-16, la 12.10. klo 8.30-14.30
Itsenäistä työskentelyä ja keskusteluja kontaktituntien välissä kurssitoteutuksen mukaisesti (vähintään kerran viikossa).

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

AHOT

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

harjoitteluseminaari
yritysvierailut
kurssitehtävä

Arviointikriteerit - tyydyttävä (1-2) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Tunnistaa vuorovaikutustaitonsa.

Arviointikriteerit - hyvä (3-4) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Osaa vertailla ja jäsentää asioita toimialan erilaisten yritysten kesken.
Osaa valita eri vaihtoehdoista sopivimman menettelytavan ja perustella valintansa.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.

Arviointikriteerit - kiitettävä (5) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa, toiminnan kehittämistarpeita ja yhdistelee asioita uudella tavalla.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta.

Siirry alkuun