Skip to main content

Ala tutuksi ! (10 cr)

Code: 8T00BB16-3001

General information


Enrolment period
29.07.2013 - 05.09.2013
Registration for the implementation has ended.
Timing
12.09.2013 - 12.10.2013
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Local portion
5 cr
Virtual portion
5 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
10 - 30
Degree programmes
Degree Programme in Service Management, students who began in 2013 or earlier
Teachers
Arja Luiro
Eija Reunanen
Pirkko Timonen
Satu Kylmälä
Jaana Sahlsten
Tuija Heikkilä
Hannele Timola
Mikael Lindell
Sami Salonen
Taija Karhe
Person in charge
Tuija Heikkilä
Small groups
Avoin (Size: 2 . Open UAS : 2.)
Small groups
Avoin
Course
8T00BB16

Objectives (course unit)

Students are able
- to build a conception of the field of business, its history, progress, and development
- to recognise the current challenges of nutrition, hygiene, and accommodation services by observing
- based on the above mentioned to build their own understanding of the development of the field of business

Content (course unit)

WHAT know-how is needed in the restaurant and service business today?
WHY is hospitality an essential part of the service?
HOW can I develop into a skilful customer servant?

Evaluation methods and criteria

Kurssitehtävä: 50 % (Tiimin oma arviointi 60%, opettajan arviointi 40% )
Aktiivinen osallistuminen (tekeminen) 20%
Lukupiiri30 %
Oman urapolun rakentaminen (S)

Assessment scale

0-5

Teaching methods

luennot
tiimityöskentely
esitykset
lukupiiri
artikkeli
yritysvierailut
tiedonhaku (haastattelut, havainnoinnit, sosiaalinen media)

Student workload

10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Lähiopetus 1,5 op
Tiimityöskentely 4 op
Valmennus 1,5 op
Lukupiiri 2 op
Urapolun visualisointi 2 op

Content scheduling

Opetus
to 12.9. klo 16.30-20.00, pe 13.9. klo 8-16, la 14.9. klo 8.30-14.30
to 10.10. klo 16.30-20.00, pe 11.10. klo 8-16, la 12.10. klo 8.30-14.30
Itsenäistä työskentelyä ja keskusteluja kontaktituntien välissä kurssitoteutuksen mukaisesti (vähintään kerran viikossa).

Completion alternatives

AHOT

Practical training and working life cooperation

harjoitteluseminaari
yritysvierailut
kurssitehtävä

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Tunnistaa vuorovaikutustaitonsa.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osaa vertailla ja jäsentää asioita toimialan erilaisten yritysten kesken.
Osaa valita eri vaihtoehdoista sopivimman menettelytavan ja perustella valintansa.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa, toiminnan kehittämistarpeita ja yhdistelee asioita uudella tavalla.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta.

Go back to top of page