Ala tutuksi ! (10 cr)
Code: 8T00BB16-3001
General information
- Enrolment period
- 29.07.2013 - 05.09.2013
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 12.09.2013 - 12.10.2013
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Local portion
- 5 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 10 - 30
- Degree programmes
- Degree Programme in Service Management, students who began in 2013 or earlier
- Teachers
- Arja Luiro
- Eija Reunanen
- Pirkko Timonen
- Satu Kylmälä
- Jaana Sahlsten
- Tuija Heikkilä
- Hannele Timola
- Mikael Lindell
- Sami Salonen
- Taija Karhe
- Person in charge
- Tuija Heikkilä
- Small groups
- Avoin (Size: 2 . Open UAS : 2.)
- Small groups
- Avoin
- Course
- 8T00BB16
Objectives (course unit)
Students are able
- to build a conception of the field of business, its history, progress, and development
- to recognise the current challenges of nutrition, hygiene, and accommodation services by observing
- based on the above mentioned to build their own understanding of the development of the field of business
Content (course unit)
WHAT know-how is needed in the restaurant and service business today?
WHY is hospitality an essential part of the service?
HOW can I develop into a skilful customer servant?
Evaluation methods and criteria
Kurssitehtävä: 50 % (Tiimin oma arviointi 60%, opettajan arviointi 40% )
Aktiivinen osallistuminen (tekeminen) 20%
Lukupiiri30 %
Oman urapolun rakentaminen (S)
Assessment scale
0-5
Teaching methods
luennot
tiimityöskentely
esitykset
lukupiiri
artikkeli
yritysvierailut
tiedonhaku (haastattelut, havainnoinnit, sosiaalinen media)
Student workload
10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Lähiopetus 1,5 op
Tiimityöskentely 4 op
Valmennus 1,5 op
Lukupiiri 2 op
Urapolun visualisointi 2 op
Content scheduling
Opetus
to 12.9. klo 16.30-20.00, pe 13.9. klo 8-16, la 14.9. klo 8.30-14.30
to 10.10. klo 16.30-20.00, pe 11.10. klo 8-16, la 12.10. klo 8.30-14.30
Itsenäistä työskentelyä ja keskusteluja kontaktituntien välissä kurssitoteutuksen mukaisesti (vähintään kerran viikossa).
Completion alternatives
AHOT
Practical training and working life cooperation
harjoitteluseminaari
yritysvierailut
kurssitehtävä
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Tunnistaa vuorovaikutustaitonsa.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa vertailla ja jäsentää asioita toimialan erilaisten yritysten kesken.
Osaa valita eri vaihtoehdoista sopivimman menettelytavan ja perustella valintansa.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa, toiminnan kehittämistarpeita ja yhdistelee asioita uudella tavalla.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta.