Ruokavaliot (2op)
Toteutuksen tunnus: 7K00CM92-3008
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 01.08.2018 - 11.11.2018
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 21.11.2018 - 12.12.2018
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Laajuus
 - 2 op
 
- Toteutustapa
 - Lähiopetus
 
- Yksikkö
 - Liiketoiminta
 
- Toimipiste
 - TAMK Pääkampus
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikat
 - 0 - 30
 
- Koulutus
 - Bioanalyytikon tutkinto-ohjelma
 - Fysioterapeutin tutkinto-ohjelma
 - Röntgenhoitajan tutkinto-ohjelma
 - Sairaanhoitajan tutkinto-ohjelma
 - Sosionomin tutkinto-ohjelma
 
- Opettajat
 - Jaana Sahlsten
 
- Vastuuhenkilö
 - Jaana Sahlsten
 
- Ryhmät
 - 
                        AVOINAMKAvoin amk
 - 
                        VAPAAVapaasti valittavat opinnot
 
- Opintojakso
 - 7K00CM92
 
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Opiskelija osaa 
-	Tunnistaa erityisruokavalioihin liittyviä erityispiirteitä 
-	Valita eri erityisruokavalioihin sopivia elintarvikkeita
-	Arvioida ruoanvalintaan vaikuttavia tekijöitä
                    
Sisältö (Opintojakso)
-	Erityisruokavalioiden taustat ja merkitys 
-	Erityisruokavalioiden tuotetuntemus
-	Ihmisen ruoanvalintaa ohjaavat tekijät
                    
Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat
-
                    
Arviointiasteikko
Hyväksytty/hylätty
                    
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
lähiopetus
itsenäinen verkko-opiskelu
esitelmä/seminaari
harjoitukset
oppimispäiväkirja (sovitaan ensimmäisellä lähiopetuskerralla)
                    
Oppimateriaalit
Sovitaan aloituskerralla.
                    
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Kokonaistyömäärä 54 tuntia.
- lähiopetus 8 tuntia
- itsenäinen työskentely 46 tuntia
                    
Sisällön jaksotus
Lähiopetus (muutokset mahdollisia): tiistait 17.11., 24.11., 8.12., 15.12. klo 16.30 - 18.30.