Diets (2cr)
Code: 7K00CM92-3008
General information
- Enrolment period
- 01.08.2018 - 11.11.2018
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 21.11.2018 - 12.12.2018
- Implementation has ended.
- Credits
- 2 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Business Operations
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 30
- Degree programmes
- Degree Programme in Biomedical Laboratory Science
- Degree Programme in Physiotherapy
- Degree Programme in Radiography and Radiotherapy
- Degree Programme in Nursing and Health Care, Nursing
- Degree Programme in Social Services
Objectives (course unit)
Opiskelija osaa
- Tunnistaa erityisruokavalioihin liittyviä erityispiirteitä
- Valita eri erityisruokavalioihin sopivia elintarvikkeita
- Arvioida ruoanvalintaan vaikuttavia tekijöitä
Content (course unit)
- Erityisruokavalioiden taustat ja merkitys
- Erityisruokavalioiden tuotetuntemus
- Ihmisen ruoanvalintaa ohjaavat tekijät
Exam schedules
-
Assessment scale
Pass/Fail
Teaching methods
lähiopetus
itsenäinen verkko-opiskelu
esitelmä/seminaari
harjoitukset
oppimispäiväkirja (sovitaan ensimmäisellä lähiopetuskerralla)
Learning materials
Sovitaan aloituskerralla.
Student workload
Kokonaistyömäärä 54 tuntia.
- lähiopetus 8 tuntia
- itsenäinen työskentely 46 tuntia
Content scheduling
Lähiopetus (muutokset mahdollisia): tiistait 17.11., 24.11., 8.12., 15.12. klo 16.30 - 18.30.