Ruokavaliot (2op)
Toteutuksen tunnus: 7K00CM92-3009
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 23.06.2019 - 17.11.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.11.2019 - 31.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Liiketoiminta
- Toimipiste
- TAMK Pääkampus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
- Sairaanhoitajan tutkinto-ohjelma
- Opettajat
- Jaana Sahlsten
- Vastuuhenkilö
- Tiina Hakkarainen
- Ryhmät
-
AVOINAMKAvoin amk
-
VAPAAVapaasti valittavat opinnot
- Opintojakso
- 7K00CM92
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Opiskelija osaa
- Tunnistaa erityisruokavalioihin liittyviä erityispiirteitä
- Valita eri erityisruokavalioihin sopivia elintarvikkeita
- Arvioida ruoanvalintaan vaikuttavia tekijöitä
Sisältö (Opintojakso)
- Erityisruokavalioiden taustat ja merkitys
- Erityisruokavalioiden tuotetuntemus
- Ihmisen ruoanvalintaa ohjaavat tekijät
Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat
Tenttiä ei ole.
Arviointiasteikko
0-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Luennot
Itsenäiset tehtävät
Työskentely Tabulassa.
Oppimateriaalit
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ilmoitetaan opintojakson alussa.