Siirry suoraan sisältöön

Ruokavaliot (2op)

Toteutuksen tunnus: 7K00CM92-3009

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
23.06.2019 - 17.11.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.11.2019 - 31.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Laajuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Sairaanhoitajan tutkinto-ohjelma
Opettajat
Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö
Tiina Hakkarainen
Ryhmät
AVOINAMK
Avoin amk
VAPAA
Vapaasti valittavat opinnot
Opintojakso
7K00CM92

Osaamistavoitteet (Opintojakso)

Opiskelija osaa
- Tunnistaa erityisruokavalioihin liittyviä erityispiirteitä
- Valita eri erityisruokavalioihin sopivia elintarvikkeita
- Arvioida ruoanvalintaan vaikuttavia tekijöitä

Sisältö (Opintojakso)

- Erityisruokavalioiden taustat ja merkitys
- Erityisruokavalioiden tuotetuntemus
- Ihmisen ruoanvalintaa ohjaavat tekijät

Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat

Tenttiä ei ole.

Arviointiasteikko

0-5

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Luennot
Itsenäiset tehtävät
Työskentely Tabulassa.

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan opintojakson alussa.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Ilmoitetaan opintojakson alussa.

Siirry alkuun