Skip to main content

Diets (2cr)

Code: 7K00CM92-3009

General information


Enrolment period
23.06.2019 - 17.11.2019
Registration for the implementation has ended.
Timing
19.11.2019 - 31.12.2019
Implementation has ended.
Credits
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Business Operations
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Degree Programme in Nursing and Health Care, Nursing
Teachers
Jaana Sahlsten
Person in charge
Tiina Hakkarainen
Course
7K00CM92

Objectives (course unit)

Opiskelija osaa
- Tunnistaa erityisruokavalioihin liittyviä erityispiirteitä
- Valita eri erityisruokavalioihin sopivia elintarvikkeita
- Arvioida ruoanvalintaan vaikuttavia tekijöitä

Content (course unit)

- Erityisruokavalioiden taustat ja merkitys
- Erityisruokavalioiden tuotetuntemus
- Ihmisen ruoanvalintaa ohjaavat tekijät

Exam schedules

Tenttiä ei ole.

Assessment scale

0-5

Teaching methods

Luennot
Itsenäiset tehtävät
Työskentely Tabulassa.

Learning materials

Ilmoitetaan opintojakson alussa.

Student workload

Ilmoitetaan opintojakson alussa.

Go back to top of page