Diets (2cr)
Code: 7K00CM92-3009
General information
- Enrolment period
- 23.06.2019 - 17.11.2019
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 19.11.2019 - 31.12.2019
- Implementation has ended.
- Credits
- 2 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Business Operations
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
- Degree Programme in Nursing and Health Care, Nursing
Objectives (course unit)
Opiskelija osaa
- Tunnistaa erityisruokavalioihin liittyviä erityispiirteitä
- Valita eri erityisruokavalioihin sopivia elintarvikkeita
- Arvioida ruoanvalintaan vaikuttavia tekijöitä
Content (course unit)
- Erityisruokavalioiden taustat ja merkitys
- Erityisruokavalioiden tuotetuntemus
- Ihmisen ruoanvalintaa ohjaavat tekijät
Exam schedules
Tenttiä ei ole.
Assessment scale
0-5
Teaching methods
Luennot
Itsenäiset tehtävät
Työskentely Tabulassa.
Learning materials
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Student workload
Ilmoitetaan opintojakson alussa.