Siirry suoraan sisältöön

Ruokavaliot (2op)

Toteutuksen tunnus: 7K00CM92-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.07.2016 - 02.10.2016
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
12.10.2016 - 09.11.2016
Toteutus on päättynyt.
Laajuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 30
Koulutus
Bioanalyytikon tutkinto-ohjelma
Fysioterapeutin tutkinto-ohjelma
Röntgenhoitajan tutkinto-ohjelma
Sairaanhoitajan tutkinto-ohjelma
Sosionomin tutkinto-ohjelma
Opettajat
Jaana Sahlsten
Pienryhmät
Avoin AMK (Koko: 30 . Avoin AMK : 30.)
Ryhmät
VAPAA
Vapaasti valittavat opinnot
AVOINAMK
Avoin amk
Pienryhmät
Avoin AMK
Opintojakso
7K00CM92

Osaamistavoitteet (Opintojakso)

Opiskelija osaa
- Tunnistaa erityisruokavalioihin liittyviä erityispiirteitä
- Valita eri erityisruokavalioihin sopivia elintarvikkeita
- Arvioida ruoanvalintaan vaikuttavia tekijöitä

Sisältö (Opintojakso)

- Erityisruokavalioiden taustat ja merkitys
- Erityisruokavalioiden tuotetuntemus
- Ihmisen ruoanvalintaa ohjaavat tekijät

Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat

-

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

lähiopetus
itsenäinen verkko-opiskelu
esitelmä/seminaari
harjoitukset
oppimispäiväkirja (sovitaan ensimmäisellä lähiopetuskerralla)

Oppimateriaalit

Sovitaan aloituskerralla.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Kokonaistyömäärä 54 tuntia.
- lähiopetus 8 tuntia
- itsenäinen työskentely 46 tuntia

Sisällön jaksotus

Lähiopetus (muutokset mahdollisia): keskiviikot 12.10., 26.10., 9.11. klo 16.30 - 18.30.

Siirry alkuun