Ruokavaliot (2op)
Toteutuksen tunnus: 7K00CM92-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.07.2016 - 02.10.2016
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 12.10.2016 - 09.11.2016
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Liiketoiminta
- Toimipiste
- TAMK Pääkampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 30
- Koulutus
- Bioanalyytikon tutkinto-ohjelma
- Fysioterapeutin tutkinto-ohjelma
- Röntgenhoitajan tutkinto-ohjelma
- Sairaanhoitajan tutkinto-ohjelma
- Sosionomin tutkinto-ohjelma
- Opettajat
- Jaana Sahlsten
- Pienryhmät
- Avoin AMK (Koko: 30 . Avoin AMK : 30.)
- Ryhmät
-
VAPAAVapaasti valittavat opinnot
-
AVOINAMKAvoin amk
- Pienryhmät
- Avoin AMK
- Opintojakso
- 7K00CM92
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Opiskelija osaa
- Tunnistaa erityisruokavalioihin liittyviä erityispiirteitä
- Valita eri erityisruokavalioihin sopivia elintarvikkeita
- Arvioida ruoanvalintaan vaikuttavia tekijöitä
Sisältö (Opintojakso)
- Erityisruokavalioiden taustat ja merkitys
- Erityisruokavalioiden tuotetuntemus
- Ihmisen ruoanvalintaa ohjaavat tekijät
Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat
-
Arviointiasteikko
Hyväksytty/hylätty
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
lähiopetus
itsenäinen verkko-opiskelu
esitelmä/seminaari
harjoitukset
oppimispäiväkirja (sovitaan ensimmäisellä lähiopetuskerralla)
Oppimateriaalit
Sovitaan aloituskerralla.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Kokonaistyömäärä 54 tuntia.
- lähiopetus 8 tuntia
- itsenäinen työskentely 46 tuntia
Sisällön jaksotus
Lähiopetus (muutokset mahdollisia): keskiviikot 12.10., 26.10., 9.11. klo 16.30 - 18.30.