Diets (2cr)
Code: 7K00CM92-3006
General information
- Enrolment period
- 01.07.2016 - 02.10.2016
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 12.10.2016 - 09.11.2016
- Implementation has ended.
- Credits
- 2 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Business Operations
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 30
- Degree programmes
- Degree Programme in Biomedical Laboratory Science
- Degree Programme in Physiotherapy
- Degree Programme in Radiography and Radiotherapy
- Degree Programme in Nursing and Health Care, Nursing
- Degree Programme in Social Services
- Teachers
- Jaana Sahlsten
- Small groups
- Avoin AMK (Size: 30 . Open UAS : 30.)
- Small groups
- Avoin AMK
- Course
- 7K00CM92
Objectives (course unit)
Opiskelija osaa
- Tunnistaa erityisruokavalioihin liittyviä erityispiirteitä
- Valita eri erityisruokavalioihin sopivia elintarvikkeita
- Arvioida ruoanvalintaan vaikuttavia tekijöitä
Content (course unit)
- Erityisruokavalioiden taustat ja merkitys
- Erityisruokavalioiden tuotetuntemus
- Ihmisen ruoanvalintaa ohjaavat tekijät
Exam schedules
-
Assessment scale
Pass/Fail
Teaching methods
lähiopetus
itsenäinen verkko-opiskelu
esitelmä/seminaari
harjoitukset
oppimispäiväkirja (sovitaan ensimmäisellä lähiopetuskerralla)
Learning materials
Sovitaan aloituskerralla.
Student workload
Kokonaistyömäärä 54 tuntia.
- lähiopetus 8 tuntia
- itsenäinen työskentely 46 tuntia
Content scheduling
Lähiopetus (muutokset mahdollisia): keskiviikot 12.10., 26.10., 9.11. klo 16.30 - 18.30.