Skip to main content

Diets (2cr)

Code: 7K00CM92-3006

General information


Enrolment period
01.07.2016 - 02.10.2016
Registration for the implementation has ended.
Timing
12.10.2016 - 09.11.2016
Implementation has ended.
Credits
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Business Operations
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 30
Degree programmes
Degree Programme in Biomedical Laboratory Science
Degree Programme in Physiotherapy
Degree Programme in Radiography and Radiotherapy
Degree Programme in Nursing and Health Care, Nursing
Degree Programme in Social Services
Teachers
Jaana Sahlsten
Small groups
Avoin AMK (Size: 30 . Open UAS : 30.)
Small groups
Avoin AMK
Course
7K00CM92

Objectives (course unit)

Opiskelija osaa
- Tunnistaa erityisruokavalioihin liittyviä erityispiirteitä
- Valita eri erityisruokavalioihin sopivia elintarvikkeita
- Arvioida ruoanvalintaan vaikuttavia tekijöitä

Content (course unit)

- Erityisruokavalioiden taustat ja merkitys
- Erityisruokavalioiden tuotetuntemus
- Ihmisen ruoanvalintaa ohjaavat tekijät

Exam schedules

-

Assessment scale

Pass/Fail

Teaching methods

lähiopetus
itsenäinen verkko-opiskelu
esitelmä/seminaari
harjoitukset
oppimispäiväkirja (sovitaan ensimmäisellä lähiopetuskerralla)

Learning materials

Sovitaan aloituskerralla.

Student workload

Kokonaistyömäärä 54 tuntia.
- lähiopetus 8 tuntia
- itsenäinen työskentely 46 tuntia

Content scheduling

Lähiopetus (muutokset mahdollisia): keskiviikot 12.10., 26.10., 9.11. klo 16.30 - 18.30.

Go back to top of page