Introduction to Field (10 cr)
Code: 8T00BB16-3003
General information
- Enrolment period
- 27.07.2014 - 22.08.2014
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 26.08.2014 - 22.10.2014
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
- Teachers
- Tuija Ylä-Viteli
- Satu Kylmälä
- Jaana Sahlsten
- Riitta Brännare
- Tuija Heikkilä
- Person in charge
- Tuija Heikkilä
- Course
- 8T00BB16
Objectives (course unit)
Students are able
- to build a conception of the field of business, its history, progress, and development
- to recognise the current challenges of nutrition, hygiene, and accommodation services by observing
- based on the above mentioned to build their own understanding of the development of the field of business
Content (course unit)
WHAT know-how is needed in the restaurant and service business today?
WHY is hospitality an essential part of the service?
HOW can I develop into a skilful customer servant?
Assessment methods and criteria
Kirjalllisuus (osuus arvioinnista 20%)
Yritysanalyysi (osuus arvioinnista 30%)
Projektit (osuus arvioinnista 20 %)
Urapolun visualisointi suoritettu
Tiimityöskentely:Vertaisarviointi ja kirjallinen itsearviointi (30 % arvioinnista)
Työelämä tutuksi: osallistuminen
Assessment scale
0-5
Teaching methods
luennot
tiimityöskentely
esitykset
referaatti
yritysvierailut
tiedonhaku (haastattelut, havainnoinnit, sosiaalinen media)
Learning materials
Kirjallisuuus valitaan opintojakson alussa tiimeittäin.
Student workload
10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Kirjalllisuus 2 op
Tiimityöskentely 1,5 op
Yritysanalyysi 2,5 op
Projektit 2 op
Työelämä tutuksi (ydinosaamiset, harjoittelu-, KV-kokemukset, ympäritöpassi) 1,5 op
Urapolun visualisointi 0,5 op
Content scheduling
Opetus tiistaisin klo 9.00-16.30, keskiviikkoisin klo 8.00-11.00 ja perjantaisin klo 8.00-16.30 välillä. Itsenäistä työskentelyä kontaktituntien välissä kurssitoteutuksen mukaisesti.
Completion alternatives
AHOT
Practical training and working life cooperation
harjoitteluseminaari
yritysvierailut
projektit
Finnclean-messut
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Tunnistaa vuorovaikutustaitonsa.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa vertailla ja jäsentää asioita toimialan erilaisten yritysten kesken.
Osaa valita eri vaihtoehdoista sopivimman menettelytavan ja perustella valintansa.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa, toiminnan kehittämistarpeita ja yhdistelee asioita uudella tavalla.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta.