Siirry suoraan sisältöön

Co-working and Impacting in Global Environment (5 op)

Toteutuksen tunnus: 3Y00HC40-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

26.07.2025 - 24.08.2025

Ajoitus

25.08.2025 - 31.12.2027

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Entrepreneurship and Team Leadership (Proakatemia)

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 50

Koulutus

  • Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tutkinto-ohjelma
  • Bachelor's Degree Programme in Entrepreneurship and Team Leadership

Opettaja

  • Annikka Lepola
  • Tanja Verho

Vastuuhenkilö

Tanja Verho

Ryhmät

  • 24ENTRE
    Entrepreneurship and Team Leadership, syksy 2024

Tavoitteet (OJ)

Tämän opintojakson myötä opitaan toimimaan erilaisissa kulttuurisissa ympäristöissä ja vahvistetaan pääsääntöisesti englannin kielen taitoa.

Opintojakson käytyään opiskelija
- tuntee kulttuurisensitiivisen työskentelyn periaatteet ja lähtökohdat.
- osaa toimia ammattimaisesti, asiakaslähtöisesti ja eettisesti kansainvälisissä ympäristöissä.
- tunnistaa kulttuurienväliseen viestintään vaikuttavia tekijöitä ja osaa muokata omaa viestintätyyliään asiayhteyden mukaan.
- osaa perustella oman toimintansa, organisaation ja alan toiminnan lähtökohdat ja periaatteet.
- kehittää reflektiivistä ja tutkivaa työotetta, jota voi soveltaa erityisesti kansainvälisissä ympäristöissä.
- osaa tunnistaa ja analysoida rakenteita ja käytäntöjä, jotka heikentävät asiakkaiden, organisaation ja toimialan suorituskykyä globaalilla tasolla.
- osaa työskennellä yhdessä muiden kanssa yhteisöllisyyden, osallisuuden ja kaikkien osallistumisen vahvistamiseksi.
- osaa suunnitella, toteuttaa ja arvioida toimintaa/projektia/palvelua yhteistyössä työelämän kanssa.
- on parantanut vieraan kielen eurooppalaisen viitekehyksen tasoa B2.1 tai oppinut uutta kieltä.

Sisältö (OJ)

Mitä kulttuurisensitiivinen työskentely edellyttää?
Miten kehitän kielitaitoani?
Miten hyödynnän kieli- ja kulttuuriosaamistani asiakaskohtaamisissa?

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Arviointiasteikko

0-5