Minustako restonomi? (2op)
Toteutuksen tunnus: 8T00FU74-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 05.02.2024 - 30.12.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 12.02.2024 - 30.12.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 2 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Verkossa tapahtuva opiskelu
- Yksikkö
- Liiketalous ja media
- Toimipiste
- TAMK Pääkampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 60
- Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- on tutustunut restonomien toimenkuviin, työtehtäviin ja ammattinimikkeisiin
- on perehtynyt restonomiopintojen opiskelutapoihin, opintosisältöihin ja oppimisympäristöön
- tunnistaa oman tapansa oppia ja opiskella sekä kehittää taitojaan
- osaa pohtia omia vahvuuksiaan ja arvojaan
Sisältö (Opintojakso)
- restonomiopintojen sisällöt ja opiskelumetodit
- uramahdollisuudet
- omien opiskelutaitojan arviointi
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (Opintojakso)
Opiskelija on tutustunut restonomin tutkintoon, oppimisympäristöön ja alan ammatteihin. Opiskelija tunnistaa työtehtäviä, joihin restonomikoulutus valmentaa. Opiskelija tunnistaa ammattikorkeakoulussa käytettäviä opiskelumenetelmiä ja järjestelmiä.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (Opintojakso)
Opiskelija on perehtynyt restonomin tutkintoon, oppimisympäristöön ja alan ammatteihin. Opiskelija tietää restonomin ammattiin ja restonomiopiskeluun liittyviä ominaispiirteitä. Opiskelija tietää ja arvioi minkälaisiin työtehtäviin restonomikoulutus valmentaa. Opiskelija osaa ammattikorkeakoulussa käytettäviä opiskelumenetelmiä ja järjestelmiä. Opiskelija osaa arvioida omaa ajankäyttöään opintojakson aikana.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (Opintojakso)
Opiskelija on perehtynyt monipuolisesti restonomin tutkintoon, oppimisympäristöön ja alan ammatteihin. Opiskelija tietää ja arvioi restonomin ammattiin ja restonomiopiskeluun liittyviä ominaispiirteitä. Opiskelijalla on tietoa, minkälaisiin työtehtäviin restonomikoulutus valmentaa sekä valmiuksia arvioida omia uramahdollisuuksiaan. Opiskelija hallitsee ammattikorkeakoulussa käytettäviä opiskelumenetelmiä ja järjestelmiä. Opiskelija osaa suunnitella ja arvioida omaa ajankäyttöään tehokkaasti opintojakson aikana.
Aika ja paikka
5.2-30.4.2024
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Tehtävät arvioidaan hyväksytty/ täydennettävä.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/hylätty
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Verkkokurssi koostuu neljästä eri aihealueesta ja tehtävistä, ja se on laajuudeltaan kaksi opintopistettä (2 op).
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Kurssi on 2 opintopistettä (1 op on 27 tuntia opiskelijan työtä) eli 54 tuntia.
Sisällön jaksotus
Tällä opintojaksolla käsiteltävät aiheet auttavat sinua hahmottamaan, millaista on restonomiksi opiskelu ja millaisiin tehtäviin restonomikoulutus sinut valmentaa. Tämän lisäksi pääset tutustumaan Tampereen ammattikorkeakoulun monipuolisiin opiskelumahdollisuuksiin.
Lisätietoja opiskelijoille
Saat kurssista parhaan hyödyn, jos teet sen noin kahden kuukauden aikana.
1) Johdatusta opintojaksoon
2) Mihin restonomikoulutuksesta valmistuu
3) Millaista opiskelu on?
4) Catering Studio
5) Tehtävät
Arviointikriteerit - hyväksytty/hylätty (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Hyväksytty suoritus tulee olla vähintään H3 tasoinen suoritus.