Siirry suoraan sisältöön

Minustako restonomi? (2op)

Toteutuksen tunnus: 8T00FU74-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
05.02.2024 - 30.12.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
12.02.2024 - 30.12.2024
Toteutus on päättynyt.
Laajuus
2 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
Verkossa tapahtuva opiskelu
Yksikkö
Liiketalous ja media
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 60
Koulutus
Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettajat
Pilvi Torvinen
Vastuuhenkilö
Pilvi Torvinen
Opintojakso
8T00FU74

Osaamistavoitteet (Opintojakso)

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- on tutustunut restonomien toimenkuviin, työtehtäviin ja ammattinimikkeisiin
- on perehtynyt restonomiopintojen opiskelutapoihin, opintosisältöihin ja oppimisympäristöön
- tunnistaa oman tapansa oppia ja opiskella sekä kehittää taitojaan
- osaa pohtia omia vahvuuksiaan ja arvojaan

Sisältö (Opintojakso)

- restonomiopintojen sisällöt ja opiskelumetodit
- uramahdollisuudet
- omien opiskelutaitojan arviointi

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (Opintojakso)

Opiskelija on tutustunut restonomin tutkintoon, oppimisympäristöön ja alan ammatteihin. Opiskelija tunnistaa työtehtäviä, joihin restonomikoulutus valmentaa. Opiskelija tunnistaa ammattikorkeakoulussa käytettäviä opiskelumenetelmiä ja järjestelmiä.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (Opintojakso)

Opiskelija on perehtynyt restonomin tutkintoon, oppimisympäristöön ja alan ammatteihin. Opiskelija tietää restonomin ammattiin ja restonomiopiskeluun liittyviä ominaispiirteitä. Opiskelija tietää ja arvioi minkälaisiin työtehtäviin restonomikoulutus valmentaa. Opiskelija osaa ammattikorkeakoulussa käytettäviä opiskelumenetelmiä ja järjestelmiä. Opiskelija osaa arvioida omaa ajankäyttöään opintojakson aikana.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (Opintojakso)

Opiskelija on perehtynyt monipuolisesti restonomin tutkintoon, oppimisympäristöön ja alan ammatteihin. Opiskelija tietää ja arvioi restonomin ammattiin ja restonomiopiskeluun liittyviä ominaispiirteitä. Opiskelijalla on tietoa, minkälaisiin työtehtäviin restonomikoulutus valmentaa sekä valmiuksia arvioida omia uramahdollisuuksiaan. Opiskelija hallitsee ammattikorkeakoulussa käytettäviä opiskelumenetelmiä ja järjestelmiä. Opiskelija osaa suunnitella ja arvioida omaa ajankäyttöään tehokkaasti opintojakson aikana.

Aika ja paikka

5.2-30.4.2024

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Tehtävät arvioidaan hyväksytty/ täydennettävä.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Verkkokurssi koostuu neljästä eri aihealueesta ja tehtävistä, ja se on laajuudeltaan kaksi opintopistettä (2 op).

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Kurssi on 2 opintopistettä (1 op on 27 tuntia opiskelijan työtä) eli 54 tuntia.

Sisällön jaksotus

Tällä opintojaksolla käsiteltävät aiheet auttavat sinua hahmottamaan, millaista on restonomiksi opiskelu ja millaisiin tehtäviin restonomikoulutus sinut valmentaa. Tämän lisäksi pääset tutustumaan Tampereen ammattikorkeakoulun monipuolisiin opiskelumahdollisuuksiin.

Lisätietoja opiskelijoille

Saat kurssista parhaan hyödyn, jos teet sen noin kahden kuukauden aikana.

1) Johdatusta opintojaksoon
2) Mihin restonomikoulutuksesta valmistuu
3) Millaista opiskelu on?
4) Catering Studio
5) Tehtävät

Arviointikriteerit - hyväksytty/hylätty (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Hyväksytty suoritus tulee olla vähintään H3 tasoinen suoritus.

Siirry alkuun