Me as a Bachelor of Hospitality Management? (2 cr)
Code: 8T00FU74-3005
General information
- Enrolment period
- 05.02.2024 - 30.12.2024
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 12.02.2024 - 30.12.2024
- Implementation has ended.
- Credits
- 2 cr
- Virtual portion
- 2 cr
- Mode of delivery
- Online learning
- Unit
- Business and Media
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 60
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
Objectives (course unit)
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- on tutustunut restonomien toimenkuviin, työtehtäviin ja ammattinimikkeisiin
- on perehtynyt restonomiopintojen opiskelutapoihin, opintosisältöihin ja oppimisympäristöön
- tunnistaa oman tapansa oppia ja opiskella sekä kehittää taitojaan
- osaa pohtia omia vahvuuksiaan ja arvojaan
Content (course unit)
- restonomiopintojen sisällöt ja opiskelumetodit
- uramahdollisuudet
- omien opiskelutaitojan arviointi
Assessment criteria, pass/fail (course unit)
Hyväksytty
Opiskelija on perehtynyt restonomin tutkintoon, oppimisympäristöön ja alan ammatteihin. Opiskelija tutustuu restonomin ammattiin, opiskeluun liittyviin materiaaleihin ja on suorittanut hyväksytysti annetut tehtävät. Opiskelijalla on tietoa, minkälaisiin työtehtäviin restonomikoulutus valmentaa. Opiskelija perehtyy ammattikorkeakoulussa käytettäviin opiskelumenetelmiin ja järjestelmiin. Opiskelija osaa arvioida omaa ajankäyttöään opintojakson aikana.
Hylätty
Edellä mainitut kriteerit eivät täyty.
Location and time
5.2-30.4.2024
Assessment methods and criteria
Tehtävät arvioidaan hyväksytty/ täydennettävä.
Assessment scale
Pass/Fail
Teaching methods
Verkkokurssi koostuu neljästä eri aihealueesta ja tehtävistä, ja se on laajuudeltaan kaksi opintopistettä (2 op).
Student workload
Kurssi on 2 opintopistettä (1 op on 27 tuntia opiskelijan työtä) eli 54 tuntia.
Content scheduling
Tällä opintojaksolla käsiteltävät aiheet auttavat sinua hahmottamaan, millaista on restonomiksi opiskelu ja millaisiin tehtäviin restonomikoulutus sinut valmentaa. Tämän lisäksi pääset tutustumaan Tampereen ammattikorkeakoulun monipuolisiin opiskelumahdollisuuksiin.
Further information
Saat kurssista parhaan hyödyn, jos teet sen noin kahden kuukauden aikana.
1) Johdatusta opintojaksoon
2) Mihin restonomikoulutuksesta valmistuu
3) Millaista opiskelu on?
4) Catering Studio
5) Tehtävät
Assessment criteria - pass/fail (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Hyväksytty suoritus tulee olla vähintään H3 tasoinen suoritus.