Siirry suoraan sisältöön

Kansainvälinen tekninen osto ja myynti (5 op)

Toteutuksen tunnus: 5K00FN83-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.12.2021 - 31.12.2021

Ajoitus

01.01.2022 - 06.04.2022

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet

  • Englanti

Opettaja

  • Sami Kalliokoski
  • Jari Ruokolainen

Vastuuhenkilö

Hanna Riskilä

Ryhmät

  • 21DIND
    International Smart Industry – Continuous Transformation

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija tietää hinnoittelun perusteet sekä teollisen yrityksen myynti ja markkinointi strategiat sekä ostoprosessit ja hankintatyöhön liittyvän aikaisen vaiheen yhteistyön merkitysen.
Opiskelija ymmärtää asiakkaan prosessit sekä standardien ja liiketoiminnan arvontuoton merkityksen. Opiskelija hahmottaa teollisuuden alustatalouden merkityksen ja ymmärtää niiden hyödyntämisestä.

Sisältö (OJ)

Hinnoittelu ja myynti & markkinointi strategiat, ostosopimukset, prosessien, standardien ja liiketoiminnan ymmärrys ja arvontuotto, esim. alustatalous ja sen hyödyntäminen.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Opiskelija tunnistaa teollisuuden osto- ja myyntitoimintojen tärkeimmät peruskäsitteet, toiminnot ja vaikuttavat suureet. Opiskelija tiedostaa aihepiiriä hallitsevat lait ja suoriutuu annetuista tehtävistä, tarvittaessa avustettuna.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

Opiskelija tuntee teollisuuden osto- ja myyntitoimintojen vallitsevat käytänteet ja osa-alueet. Opiskelija suoriutuu itsenäisesti annetuista tehtävistä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

Opiskelija hallitsee hyvin useat teollisuuden osto- ja myyntitoimintojen osa-alueet ja pystyy soveltamaan taitoaan erilaisiin aihepiirin tehtäviin.

Arviointiasteikko

0-5