Tulevaisuudentila - tehdään yhdessä (10 op)
Toteutuksen tunnus: 8T00BB27-3011
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 25.11.2020 - 26.02.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 08.03.2021 - 07.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 10 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 10 op
- Toteutustapa
- Verkossa tapahtuva opiskelu
- Yksikkö
- Restonomi
- Toimipiste
- TAMK Pääkampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 60
- Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Opiskelija osaa
- esittää perustellun näkemyksensä toimialasta ja sen kehittämisestä
- tehdä näkyväksi TAMKin restonomibrändiä
- arvioida ja pohtia itseään ja ammatillista kasvuaan.
Sisältö (Opintojakso)
MITÄ ominaisuuksia TAMK-restonomilla on (restonomibrändi)?
MIKSI verkostoituminen on tärkeää?
MITEN kehityn restonomiksi ja restonomina työelämän kehittäjäksi?
Aika ja paikka
etäopiskelu
Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat
torstai 8.4.2021 klo 9-10
uusintatentti: to 15.4.2021 klo 8-9
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Osa 1:
-Luennot ja tentti: 0-5 arvosana, henkilökohtainen
-Teoksen tms. referaatti, esitys: 0-5 arvosana, henkilökohtainen
-Osallistuminen tapahtumiin ja oppimispäiväkirja (hylätty / hyväksytty)
-Kehityskeskustelu ja siihen oman analyysin ja urasuunnitelman tekeminen sekä yhteiseen uratarinaan oman osuutensa tuottaminen (t/h/k)
Osa 2:
-Osallistuminen organisaation jäsenenä toimintaan:tapahtuman suunnittelu, toteutus (portfolio) ja arviointi tuotoksesta ja prosessista sekä kirjallisesti että tiimin arviointikeskustelussa + levitys
Arviointi on: tiimikohtainen ja henkilökohtainen asteikolla 0-5 koko prosessin ajalta
Arviointiasteikko
0-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
-luennot ja harjoitukset
-tiimityöt - yhteisoppiminen
-projektit
-itsearvioinnit ja keskustelut
Oppimateriaalit
-opiskelijoiden valitsemien teosten perusteella
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
1 op vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä keskimäärin riippuen opiskelijat aiemmasta osaamisesta ja tavoitteista
-luennot ja harjoitukset+tentti : 20 %
-referaatti ja esittäminen: 20 %
-kv-viikon luennot + vapaavalintaiset webinaarit ja oppimispäiväkirja: 5 %
-kehityskeskustelu + nykytilan analyysi ja tulevaisuuden suunnitelma, uratarina: 5 %
-tapahtuman suunnittelu ja toteutus, portfolio ja arviointi, levitys: 50 %
Sisällön jaksotus
Kurssi toteutuu 4.periodissa 8.3.-30.4.2021 tiistaisin klo 9-15, keskiviikkoisin klo 9-15 (muutamin poikkeuksin aloitusaikoihin) ja torstaisin klo 9-14.
Päiväkohtainen aikataulu julkaistaan moodlessa.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
-ei ole
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
-verkostot työelämän ym. organisaatioiden kanssa
Kansainvälisyys
-osallistuminen kv-viikon luennoille, webinaareihin
Arviointikriteerit - hylätty (0) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Opintojakson suorituksessa on puutteita.
Arviointikriteerit - tyydyttävä (1-2) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Tapahtuman sisältö ja toteutus ovat perinteisiä ja toimialalle tyypillisiä. Tapahtuman näkyvyys toimialalla on vähäistä.
Opiskelija on osallistunut tapahtuman suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan vaihtelevasti. Hän ei ole sitoutunut kokonaisuuteen. Opiskelija työskentelee tiimissään, mutta ei ota vastuuta koko tiimin toiminnasta. Hän ei kykene arvioimaan omaa tai tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti.
Opiskelijan ammatillinen kasvu ei näy aina hänen toiminnassaan.
Arviointikriteerit - hyvä (3-4) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa verkostoja hyödyntäen. Tapahtuma saa näkyvyyttä toimialalla.
Opiskelija ymmärtää suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja arvioinnin mittaamisen merkityksen tapahtumassa. Opiskelija työskentelee aktiivisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä.
Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy hänen toiminnassaan. Hän tuo esille restonomibrändiä.
Arviointikriteerit - kiitettävä (5) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu innovatiivisella tavalla yhteistyössä alan toimijoiden kanssa uusia verkostoja luoden ja hyödyntäen. Tapahtuma tuo toimialalle uusia näkökulmia. Tapahtuma saa laajaa näkyvyyttä toimialalla.
Opiskelija osaa kokonaisvaltaisesti suunnitella, toteuttaa, seurata ja arvioida valittujen mittareiden avulla erilaisia tapahtumia. Opiskelija työskentelee vastuullisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti.
Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy vastuullisena ja yhteistyökykyisenä toimintana. Hän tuo esille positiivisella tavalla restonomibrändiä verkostoissa.