We Make Future Together (10 cr)
Code: 8T00BB27-3011
General information
- Enrolment period
- 25.11.2020 - 26.02.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 08.03.2021 - 07.05.2021
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 10 cr
- Mode of delivery
- Online learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 60
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
Objectives (course unit)
Students are able
- to express their justified view on the field of business and its development
- to make visible the hospitality management brand of Tampere University of Applied Sciences
- to evaluate and reflect on themselves and their professional growth
Content (course unit)
WHAT is the hospitality management brand of Tampere University of Applied Sciences like?
Why is networking important?
HOW do I grow into a professional and develop the field of business?
Location and time
etäopiskelu
Exam schedules
torstai 8.4.2021 klo 9-10
uusintatentti: to 15.4.2021 klo 8-9
Evaluation methods and criteria
Osa 1:
-Luennot ja tentti: 0-5 arvosana, henkilökohtainen
-Teoksen tms. referaatti, esitys: 0-5 arvosana, henkilökohtainen
-Osallistuminen tapahtumiin ja oppimispäiväkirja (hylätty / hyväksytty)
-Kehityskeskustelu ja siihen oman analyysin ja urasuunnitelman tekeminen sekä yhteiseen uratarinaan oman osuutensa tuottaminen (t/h/k)
Osa 2:
-Osallistuminen organisaation jäsenenä toimintaan:tapahtuman suunnittelu, toteutus (portfolio) ja arviointi tuotoksesta ja prosessista sekä kirjallisesti että tiimin arviointikeskustelussa + levitys
Arviointi on: tiimikohtainen ja henkilökohtainen asteikolla 0-5 koko prosessin ajalta
Assessment scale
0-5
Teaching methods
-luennot ja harjoitukset
-tiimityöt - yhteisoppiminen
-projektit
-itsearvioinnit ja keskustelut
Learning materials
-opiskelijoiden valitsemien teosten perusteella
Student workload
1 op vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä keskimäärin riippuen opiskelijat aiemmasta osaamisesta ja tavoitteista
-luennot ja harjoitukset+tentti : 20 %
-referaatti ja esittäminen: 20 %
-kv-viikon luennot + vapaavalintaiset webinaarit ja oppimispäiväkirja: 5 %
-kehityskeskustelu + nykytilan analyysi ja tulevaisuuden suunnitelma, uratarina: 5 %
-tapahtuman suunnittelu ja toteutus, portfolio ja arviointi, levitys: 50 %
Content scheduling
Kurssi toteutuu 4.periodissa 8.3.-30.4.2021 tiistaisin klo 9-15, keskiviikkoisin klo 9-15 (muutamin poikkeuksin aloitusaikoihin) ja torstaisin klo 9-14.
Päiväkohtainen aikataulu julkaistaan moodlessa.
Completion alternatives
-ei ole
Practical training and working life cooperation
-verkostot työelämän ym. organisaatioiden kanssa
International connections
-osallistuminen kv-viikon luennoille, webinaareihin
Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opintojakson suorituksessa on puutteita.
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Tapahtuman sisältö ja toteutus ovat perinteisiä ja toimialalle tyypillisiä. Tapahtuman näkyvyys toimialalla on vähäistä.
Opiskelija on osallistunut tapahtuman suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan vaihtelevasti. Hän ei ole sitoutunut kokonaisuuteen. Opiskelija työskentelee tiimissään, mutta ei ota vastuuta koko tiimin toiminnasta. Hän ei kykene arvioimaan omaa tai tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti.
Opiskelijan ammatillinen kasvu ei näy aina hänen toiminnassaan.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa verkostoja hyödyntäen. Tapahtuma saa näkyvyyttä toimialalla.
Opiskelija ymmärtää suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja arvioinnin mittaamisen merkityksen tapahtumassa. Opiskelija työskentelee aktiivisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä.
Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy hänen toiminnassaan. Hän tuo esille restonomibrändiä.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu innovatiivisella tavalla yhteistyössä alan toimijoiden kanssa uusia verkostoja luoden ja hyödyntäen. Tapahtuma tuo toimialalle uusia näkökulmia. Tapahtuma saa laajaa näkyvyyttä toimialalla.
Opiskelija osaa kokonaisvaltaisesti suunnitella, toteuttaa, seurata ja arvioida valittujen mittareiden avulla erilaisia tapahtumia. Opiskelija työskentelee vastuullisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti.
Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy vastuullisena ja yhteistyökykyisenä toimintana. Hän tuo esille positiivisella tavalla restonomibrändiä verkostoissa.