Ruokavaliot (2op)
Toteutuksen tunnus: 7K00CM92-3010
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.12.2019 - 12.03.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 23.03.2020 - 27.04.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Avoin AMK
- Toimipiste
- TAMK Pääkampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 30
- Opettajat
- Jaana Sahlsten
- Vastuuhenkilö
- Jaana Sahlsten
- Ryhmät
-
AVOINAMKAvoin amk
-
VAPAAVapaasti valittavat opinnot
- Opintojakso
- 7K00CM92
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Opiskelija osaa
- Tunnistaa erityisruokavalioihin liittyviä erityispiirteitä
- Valita eri erityisruokavalioihin sopivia elintarvikkeita
- Arvioida ruoanvalintaan vaikuttavia tekijöitä
Sisältö (Opintojakso)
- Erityisruokavalioiden taustat ja merkitys
- Erityisruokavalioiden tuotetuntemus
- Ihmisen ruoanvalintaa ohjaavat tekijät
Arviointiasteikko
0-5