Nutrition and Health (2cr)
Code: 7K00CM93-3010
General information
- Enrolment period
- 05.07.2020 - 02.09.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 03.09.2020 - 02.11.2020
- Implementation has ended.
- Credits
- 2 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Open University of Applied Sciences
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 45
- Teachers
- Jaana Sahlsten
- Course
- 7K00CM93
Objectives (course unit)
Opiskelija osaa
- kuvata ravintoaineiden pääasialliset saantilähteet ruokavaliossa ja merkityksen elimistön toiminnan kannalta
- soveltaa ravitsemustieteellistä tietoa ja ravitsemussuosituksia terveellisen ja suositusten mukaisen ruokavalion koostamiseen
- arvioida ravinnon merkitystä terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta.
Content (course unit)
- Ihmisen ravinnontarve
- Ravintoaineet
- Ravitsemussuositukset
- Ravinnon ja ruokatottumusten yhteys terveyteen
Assessment scale
0-5