Siirry suoraan sisältöön

Ala tutuksi ! (10 op)

Toteutuksen tunnus: 8T00DQ52-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.08.2020 - 01.09.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
03.08.2020 - 10.10.2020
Toteutus on päättynyt.
Laajuus
10 op
Virtuaaliosuus
10 op
Toteutustapa
Verkossa tapahtuva opiskelu
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettajat
Tuija Heikkilä
Marja-Liisa Timperi
Sanna Luoto
Vastuuhenkilö
Satu Kylmälä
Opintojakso
8T00DQ52

Osaamistavoitteet (Opintojakso)

Opiskelija osaa
- rakentaa käsityksen toimialasta, sen historiasta ja tulevaisuuden näkymistä
- havainnoimalla tunnistaa toimialan keskeiset elementit (hygienia ja puhtaus, tuotekehitys, ravitsemus, ihmisyys ja ruokakulttuuri)
- rakentaa oman käsityksensä tomialan kehittämisestä

Sisältö (Opintojakso)

MITÄ osaamista ravitsemis- ja palvelualalla tarvitaan tänä päivänä?
MIKSI vieraanvaraisuus on oleellinen osa palvelua?
MITEN voin kehittyä hyväksi asiakaspalvelijaksi?

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (Opintojakso)

Opiskelija osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Opiskelija suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Opiskelija ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Opiskelija tunnistaa vuorovaikutustaitonsa. Opiskelija osaa antaa ja vastaanottaa palautetta.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (Opintojakso)

Opiskelija osaa vertailla ja jäsentää toimialan erityispiirteitä.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Opiskelija osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (Opintojakso)

Opiskelija osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa ja toiminnan kehittämistarpeita. Opiskelija osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Opiskelija kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta. Opiskelija osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Ennakkotehtävä: Suoritettu
Yritysanalyysi ja palvelupolku: 40 %
Tiimiäly-essee 20 %
Kirjallisuus: 30%
Vertaisarviointi 10%

Arviointiasteikko

0-5

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Verkkoluennot
Yksilö- ja tiimityöskentely
Esitykset
Videoneuvottelut
Tiedonhaku (haastattelut, havainnoinnit)
Esseekirjoittaminen

Oppimateriaalit

Sovitaan kurssin alussa.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Lähiopetus kampuksella ja webinaarit 1 op
Tiimi- ja yksilötyöskentelyä 9 op
Ajankäyttö tehtäviin:
Ennakkotehtävä 1 op
Yritysanalyysi ja palvelupolku 5 op
Kirjallisuus 2 op
Tiimiäly-essee 2 op
Tiimityöskentelyn vertaisarviointi

Sisällön jaksotus

to 3.9. klo 16.30-20.00 Webinaari
pe 4.9. klo 8.00-16.00 Webinaari/lähiopetus
la 5.9 klo 8.30-14.30 Webinaari
Zoom tiimeittäin erillisen aikataulun mukaisesti:
to 17.9. ja 26.9.
Lähiopetus:
pe 11.10. klo 8.00-16.00 Webinaari
la 12.10 klo 8.30-14.30 Webinaari
Tarkempi kuvaus lähikerroista löytyy Moodlesta.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

AHOT: Suorituksena tentti.

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Tehtävä, jossa vuoropuhelu työelämän kanssa.

Siirry alkuun