Tulevaisuudentila - tehdään yhdessä (10 op)
Toteutuksen tunnus: 8T00BB27-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.02.2019 - 05.03.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 05.03.2019 - 07.05.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 10 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- TKI-osuus
- 8 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Liiketalous ja media
- Toimipiste
- TAMK Pääkampus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Opiskelija osaa
- esittää perustellun näkemyksensä toimialasta ja sen kehittämisestä
- tehdä näkyväksi TAMKin restonomibrändiä
- arvioida ja pohtia itseään ja ammatillista kasvuaan.
Sisältö (Opintojakso)
MITÄ ominaisuuksia TAMK-restonomilla on (restonomibrändi)?
MIKSI verkostoituminen on tärkeää?
MITEN kehityn restonomiksi ja restonomina työelämän kehittäjäksi?
Aika ja paikka
Opintojakso alkaa ti 5.3. klo 9.00 ja loppuu viimeistään 7.5.2019. Tarkempi aikataulu löytyy Tabulasta.
Viikolla 17 tapahtuu..RestoSmash pe 26.4.2019.
HUOM. OPISKELIJANA VARAA AIKAA OPISKELUUN!
Tulevaisuudentila on opetussuunnitelman mukaisesti restonomiopintojen viimeinen opintojakso. Tämän vuoksi sen toteutus on poikkeuksellinen verrattuna muihin opintojaksoihin. Toteutuksen onnistumiseksi edellytetään opiskelijan sitoutumista yhteiseen tekemiseen ja osallistumista lähikertoihin. Läsnäolon merkitys on korostunut aikaisempien toteutusten opiskelijoiden palautteissa.
Arviointiasteikko
0-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Tiimioppiminen - yhdessä tekeminen
Projektityö
Ammatillisen kasvun analysointi
Oppimateriaalit
Sovitaan opintojakson alussa
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Kokonaiskuormitus 27 x 10 tuntia = 270 tuntia opiskelijan työtä
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opintojaksoon liittyy työelämäyhteistyö ja yhteistyö monimuoto-opiskelijoiden kanssa.
Arviointikriteerit - hylätty (0) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Opintojakson suorituksessa on puutteita.
Arviointikriteerit - tyydyttävä (1-2) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
RestoSmash on toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. RestoSmashin sisältö ja toteutus ovat perinteisiä ja toimialalle tyypillisiä. RestoSmashin näkyvyys toimialalla on vähäistä. Opiskelija on osallistunut RestoSmashin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan vaihtelevasti. Hän ei ole sitoutunut kokonaisuuteen. Opiskelija työskentelee tiimissään, mutta ei ota vastuuta koko tiimin toiminnasta. Hän ei kykene arvioimaan omaa tai tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu ei näy aina hänen toiminnassaan.
Arviointikriteerit - hyvä (3-4) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
RestoSmash on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa verkostoja hyödyntäen. RestoSmash saa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija ymmärtää suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja arvioinnin mittaamisen merkityksen RestoSmashissä. Opiskelija työskentelee aktiivisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy hänen toiminnassaan. Hän tuo esille restonomibrändiä.
Arviointikriteerit - kiitettävä (5) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
RestoSmash on suunniteltu ja toteutettu innovatiivisella tavalla yhteistyössä alan toimijoiden kanssa uusia verkostoja luoden ja hyödyntäen. RestoSmash tuo toimialalle uusia näkökulmia.RestoSmash saa laajaa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija osaa kokonaisvaltaisesti suunnitella, toteuttaa, seurata ja arvioida valittujen mittareiden avulla erilaisia tapahtumia. Opiskelija työskentelee vastuullisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy vastuullisena ja yhteistyökykyisenä toimintana. Hän tuo esille positiivisella tavalla restonomibrändiä verkostoissa.