Elintarvikekemia, kirjatentti (5op)
Toteutuksen tunnus: 5N00DR16-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 11.06.2018 - 28.09.2018
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 17.08.2018 - 07.12.2018
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 3 - 5
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Laboratoriotekniikka
- Toimipiste
- TAMK Pääkampus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Laboratoriotekniikan tutkinto-ohjelma
Aika ja paikka
Syksy 2018
Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat
Tenttiterraario
Ajankohta: 01.10.2018 - 10.12.2018
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Tenttiarviointi; 50% T1 - 90% K5 maksimipisteistä
Arviointiasteikko
0-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Kirjatentti sovitusta kirjasta ( myös E-kirja) opintopisteiden mukaisessa laajuudessa.
Oppimateriaalit
Tom Coultate
Food: The Chemistry of its Components
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
-