Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikekemia, kirjatentti (5op)

Toteutuksen tunnus: 5N00DR16-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
11.06.2018 - 28.09.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
17.08.2018 - 07.12.2018
Toteutus on päättynyt.
Laajuus
3 - 5
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Laboratoriotekniikka
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Laboratoriotekniikan tutkinto-ohjelma
Opettajat
Mervi Tapola-Salminen
Vastuuhenkilö
Eeva-Leena Tuominen
Opintojakso
5N00DR16

Aika ja paikka

Syksy 2018

Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat

Tenttiterraario
Ajankohta: 01.10.2018 - 10.12.2018

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Tenttiarviointi; 50% T1 - 90% K5 maksimipisteistä

Arviointiasteikko

0-5

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Kirjatentti sovitusta kirjasta ( myös E-kirja) opintopisteiden mukaisessa laajuudessa.

Oppimateriaalit

Tom Coultate
Food: The Chemistry of its Components

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

-

Siirry alkuun