Siirry suoraan sisältöön

Professional English for the service industry (5 op)

Toteutuksen tunnus: 8T00BV76-3019

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.07.2018 - 24.08.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.08.2018 - 31.12.2018
Toteutus on päättynyt.
Laajuus
5 op
Virtuaaliosuus
1 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettajat
Riitta Raimovaara
Vastuuhenkilö
Satu Kylmälä
Opintojakso
8T00BV76

Osaamistavoitteet (Opintojakso)

Opiskelija
Osaa kertoa itsestään, koulutuksestaan, työkokemuksestaan ja työtehtävistään sekä käyttää monipuolisesti alansa erikoisterminologiaa.
Osaa toimia kieli- ja kulttuurirajat ylittävissä työelämän suullisissa ja kirjallisissa vuorovaikutustilanteissa.
Osaa viestiä asiakaslähtöisesti erilaisissa suhdeverkostoissa, neuvottelu- ja neuvontatilanteissa ja asiakaskontakteissa.
Osaa valita vastaanottajan ja tilanteen mukaisen kielen ja tyylin erilaisissa viestintätilanteissa.
Pystyy hakemaan, kriittisesti valikoimaan ja käsittelemään työtehtäviensä hallinnan edellyttämää tietoa.
Pystyy seuraamaan oman alansa kehitystä ja osallistumaan siihen eri kanavien kautta (esim. media, konferenssit, kirjallisuus).

Sisältö (Opintojakso)

Mitä opiskelija osaa viestiä osaamisestaan, työympäristöstään ja työtehtävistään kohdekielellä?
Mitä opiskelija tarvitsee onnistuakseen monikulttuurisessa asiakaslähtöisessä vuorovaikutuksessa kohdekielellä?
Miten opiskelija kehittää osaamistaan ja hankkii tietoja omalta alaltaan kohdekielellä?

Aika ja paikka

1. periodissa tapaamme torstaisin (B6-25)
2. periodissa tapaamme keskiviikkoisin

Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat

Opintojakson aikana on arvioitavia suullisia ja kirjallisia näyttöjä/tuotoksia, jotka uusitaan opettajan kanssa erikseen sopien.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Opintojaksolla on suullisia ja kirjallisia näyttöjä/tuotoksia, jotka arvioidaan hyväksytty/hylätty tai asteikolla 0-5.

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Lähiopetusta sekä ohjattua itsenäistä työskentelyä tabula-oppimisympäristössä

Oppimateriaalit

Oppimateriaali julkaistaan tabulassa tai jaetaan tunneilla.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Lähituntien lisäksi 1-2 tuntia itsenäistä työskentelyä viikoittain.

Sisällön jaksotus

1. PERIODI

-Esittäytymisvideo (itsestä, koulutuksesta, työkokemuksesta ja urasuunnitelmista kertominen) arvioidaan 0-5, 20% painoarvo.
-Yritysesittely (oman alan yrityksen lyhyt esittely suullisesti ja kirjallisesti) arvioidaan hyväksytty/hylätty, 10% painoarvo.
-Työympäristön esittely/opastus (oman alan työympäristön ja työvälineiden esittely pareittain) suullisesti kuvamateriaalia ja laadittua sanastoa apuna käyttäen arvioidaan 0-5, 20% painoarvo.


2. PERIODI
-Ruokalajien esittely simuloidussa messutapahtumassa parityöskentelynä (ruokamessut) arvioidaan hyväksytty/hylätty, 20% painoarvo.
PS. Messutapahtumaa edeltää eri ruokakulttuurien ja palvelukulttuurien opiskelu sekä tuotetietouden opiskelu.
-Tarjouskirje (oman alan tuotteista ja palveluista) arvioidaan hyväksytty/hylätty, 10% painoarvo
-Reklamaatio-video (simuloitu reklamaatiotilanne työntekijän ja asiakkaan välillä ja sen käsittely) arvioidaan 0-5, painoarvo 20%

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Opiskelijoilla on tiivis ja jatkuva työelämäyhteistyö.

Kansainvälisyys

Opiskelijoilla on tiivis ja säännöllinen KV-yhteys erilaisten kansainvälisten vaihtojen ja konferenssien kautta.

Lisätietoja opiskelijoille

Riitta Raimovaaran (riitta.raimovaara@tamk.fi) työpiste on B5-21. Tapaaminen kannattaa sopia etukäteen s-postitse.

Arviointikriteerit - hyväksytty/hylätty (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Kaikki arvioitavat suulliset ja kirjalliset näytöt/tuotokset tulee suorittaa vähintään hyväksytysti.

Siirry alkuun