Introduction to Field (10 cr)
Code: 8T00BB16-3012
General information
- Enrolment period
- 02.07.2018 - 24.08.2018
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 16.08.2018 - 13.10.2018
- Implementation has ended.
- Credits
- 10 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Hospitality Management
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
- Teachers
- Leila Kakko
- Marja-Liisa Timperi
- Taija Karhe
- Person in charge
- Tuija Heikkilä
- Course
- 8T00BB16
Objectives (course unit)
Students are able
- to build a conception of the field of business, its history, progress, and development
- to recognise the current challenges of nutrition, hygiene, and accommodation services by observing
- based on the above mentioned to build their own understanding of the development of the field of business
Content (course unit)
WHAT know-how is needed in the restaurant and service business today?
WHY is hospitality an essential part of the service?
HOW can I develop into a skilful customer servant?
Assessment methods and criteria
Ennakkotehtävän suorittaminen (hyväksytty / hylätty)
Yritysanalyysi (30%)
Kirjallisuus (referaatti ja kirjan/tutkimuksen esittely Hangout-videoneuvottelussa)(20%)
Oman visuaalisen urapolun laatiminen (suoritettu)
Tiimityöskentely: vertais- ja itsearviointi (osuus arvioinnista 20%)
Alan järjestöihin tutustuminen (15 %)
Alan historia (15 %)
Assessment scale
0-5
Teaching methods
luennot
tiimityöskentely
esitykset
videoneuvottelut
yritysvierailut
tiedonhaku (haastattelut, havainnoinnit, sosiaalinen media)
Learning materials
Kirjallisuus valitaan opintojakson alussa tiimeittäin.
Student workload
10 op *27 h = 270 tuntia opiskelijan työtä
Lähiopetus 1 op
Tiimi- ja yksilötyöskentelyä 9 op
Ajankäyttö tehtäviin:
Ennakkotehtävä 0,5 op
Oman urapolun rakentaminen (0,5 op)
Yritysanalyysi 4 op
Kirjallisuus 1 op
Kestävä kehitys ja ympäristöpassi 2 op
Vertaisarviointi 1op
Content scheduling
vko 37 Lähiopetus
torstai 13.9 klo 16.30 -20.00
perjantai 14.9 klo 8.00 - 16.00
lauantai 15.9 klo 8.30 - 14.30
TIIMIEN TYÖSKENTELYÄ KONTAKTITUNTIEN VÄLILLÄ (VIIKOT 38-40)
vko 41 Lähiopetusta
perjantai 12.10. klo 8.00 - 16.00
lauantai 13.10 klo 8.30 - 14.30
Completion alternatives
AHOT: Suorituksena tentti ja haastattelu
Practical training and working life cooperation
- harjoitteluseminaari
- tehtävä, jossa vuoropuhelu työelämän kanssa
Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija ei tunnista eikä osaa määritellä toimialan erityispiirteitä.
Opiskelija ei suoriudu annetuista tehtävistä.
Opiskelija ei ota vastuuta omasta toiminnastaan.
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa tunnistaa ja määritellä toimialan erityispiirteitä.
Suoriutuu annetuista tehtävistä tiimityöskentelyn avulla.
Ottaa vastuun omasta toiminnastaan. Tunnistaa vuorovaikutustaitonsa.
Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa vertailla ja jäsentää toimialan erityispiirteitä.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on valmis kehittämään vuorovaikutustaitojaan. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Osaa analysoida laaja-alaisesti toimialaa ja toiminnan kehittämistarpeita. Osa yhdistää esille tuodut asiat ammatilliseen kontekstiin.
Osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta. Osaa antaa ja vastaanottaa palautetta aktiivisesti ja rakentavasti.