Siirry suoraan sisältöön

Tulevaisuudentila - tehdään yhdessä (10 op)

Toteutuksen tunnus: 8T00BB27-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
30.11.2017 - 02.03.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
06.03.2018 - 09.05.2018
Toteutus on päättynyt.
Laajuus
10 op
Virtuaaliosuus
2 op
TKI-osuus
3 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 60
Koulutus
Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettajat
Arja Luiro
Jaana Sahlsten
Mikael Lindell
Vastuuhenkilö
Arja Luiro
Opintojakso
8T00BB27

Osaamistavoitteet (Opintojakso)

Opiskelija osaa
- esittää perustellun näkemyksensä toimialasta ja sen kehittämisestä
- tehdä näkyväksi TAMKin restonomibrändiä
- arvioida ja pohtia itseään ja ammatillista kasvuaan.

Sisältö (Opintojakso)

MITÄ ominaisuuksia TAMK-restonomilla on (restonomibrändi)?
MIKSI verkostoituminen on tärkeää?
MITEN kehityn restonomiksi ja restonomina työelämän kehittäjäksi?

Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat

Laskennan tentti tiistai 10.4.2018 klo 12-15
Laskennan 1. rästitentti
Laskennan 2. rästitentti

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Ammatillinen osallistuminen 30 %
Tiimitehtävät 50 %
Essee 10 %
Tentti 10 %
CV, kehityskeskustelu ja oma uratarina S

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Luennot
Tiimityö
Projektityö (tapahtumien järjestäminen)
Itsenäiset tehtävät
Tentti

Oppimateriaalit

Sovitaan opintojakson alussa

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

10 op = 270 h työtä

Sisällön jaksotus

Tiistai 6.3.2018 klo 8-16 Opintojakson aloitus. Tarkempi aikataulu myöhemmin.
Tunnit pääsääntöisesti tiistaisin klo 8-16 ja keskiviikkoisin 8-16.
Poikkeuksena tapahtumaviikot:
Gastro-messut viikko 11, ti, ke, to, pe
IWBAS 2018 viikko 12, ma, ti, ke, to
Tampere Wine Fest viikko 17, ti, ke, to, pe, la, su

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyöverkostojen kanssa.

Kansainvälisyys

IWBAS 2018 Liiketoiminta ja palvelut -yksikön kv-viikko
Kansainvälinen Tampere Wine Fest -tapahtumaviikko

Arviointikriteerit - hylätty (0) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Opintojakson suorituksessa on puutteita.

Arviointikriteerit - tyydyttävä (1-2) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Tapahtuman sisältö ja toteutus ovat perinteisiä ja toimialalle tyypillisiä. Tapahtuman näkyvyys toimialalla on vähäistä. Opiskelija on osallistunut tapahtuman suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan vaihtelevasti. Hän ei ole sitoutunut kokonaisuuteen. Opiskelija työskentelee tiimissään, mutta ei ota vastuuta koko tiimin toiminnasta. Hän ei kykene arvioimaan omaa tai tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu ei näy aina hänen toiminnassaan.

Arviointikriteerit - hyvä (3-4) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa verkostoja hyödyntäen. Tapahtuma saa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija ymmärtää suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja arvioinnin mittaamisen merkityksen tapahtumassa. Opiskelija työskentelee aktiivisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy hänen toiminnassaan. Hän tuo esille restonomibrändiä.

Arviointikriteerit - kiitettävä (5) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Tapahtuma on suunniteltu ja toteutettu innovatiivisella tavalla yhteistyössä alan toimijoiden kanssa uusia verkostoja luoden ja hyödyntäen. Tapahtuma tuo toimialalle uusia näkökulmia. Tapahtuma saa laajaa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija osaa kokonaisvaltaisesti suunnitella, toteuttaa, seurata ja arvioida valittujen mittareiden avulla erilaisia tapahtumia. Opiskelija työskentelee vastuullisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy vastuullisena ja yhteistyökykyisenä toimintana. Hän tuo esille positiivisella tavalla restonomibrändiä verkostoissa.

Siirry alkuun