Skip to main content

Productisation of Service (10 cr)

Code: 8T00BB25-3003

General information


Enrolment period
10.06.2016 - 30.09.2016
Registration for the implementation has ended.
Timing
25.10.2016 - 13.12.2016
Implementation has ended.
Credits
10 cr
Virtual portion
1 cr
RDI portion
4 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Hospitality Management
Campus
TAMK Main Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Hospitality Management
Teachers
Tuija Ylä-Viteli
Riitta Brännare
Tuija Heikkilä
Person in charge
Tuija Ylä-Viteli
Course
8T00BB25

Objectives (course unit)

Students are able
- to define the name, content, and price for the product
- to include customers / service users in the product development process
- to produce a multisensory and high-quality service

Content (course unit)

WHAT is the customer’s role in productisation of products?
WHY is the service experience important?
HOW to productise service?

Exam schedules

ryhmätentti ke 2.11 klo 11-14
tentti, yksilö ti 13.12 klo 8-9.30
kaikki osallistuvat sekä ryhmä- että yksilötenttiin

Assessment methods and criteria

-ryhmätentti 20 %
-Yksilötentti 20 %
-yritysprojekti 40 %
-tiimin vertaisarviointi 20%

Teaching methods

-luennot
-yritysprojektit
-InnoEvent

Learning materials

-tabulassa oleva materiaali, muu materiaali
-tenttikirja; Juha Tuulaniemi, Palvelumuotoilu 2011

Student workload

10 op =270h opiskelijan työtä
vko 43-44 Luentoja, harjoituksia, yritysprojektin toimeksiantoon valmistaumista + ryhmätentti
vko 45 INNOEVENT maanantaista-perjantaihin joka päivä klo 8-17 läsnäolo
vko 46-49 yritystoimeksiannot tiimityönä (tiistaisin tiimiohjausta ja INPUT 9-15, keskiviikkoisin tiimityöskentelyä ja havainnointia 8-16, perjantaisin kaikki tiimit yhdessä viikon teeman käsittelyä klo 11-14)
vko 50 Tulokset, tiistai 13.12
MUUTOKSET MAHDOLLISIA

Completion alternatives

AHOT

Practical training and working life cooperation

toteutuksella tehdään yritysprojekti + Innoevent-viikon yritysprojekti
vierailevia luennoitsijoita

Further information

Opintojaksoon sisältyy INNOEVENT-viikkoon osallistuminen kaikille.
Ajankohta vko 45, 7.11-1.11.2016 (ma-pe), kontaktia kaikki päivät.

Assessment criteria - fail (0) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Hylätty
Opiskelija ei tunnista palvelumuotoilun käsitteistöä eikä tunne palvelumuotoilun menetelmiä niin, että osaisi käyttää niitä.

Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Tyydyttävä (2-1)
Opiskelija tunnistaa palvelumuotoilun käsitteistön ja osaa kuvata käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden.
Opiskelija tuntee erilaisia palvelumuotoilun menetelmiä ja käyttää niitä ohjatusti.
Opiskelija tarkastelee ja arvioi asioita omasta näkökulmastaan.

Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Hyvä (4-3)
Opiskelija jäsentää palvelumuotoilun käsitteen alaan liittyvänä ilmiönä ja osaa soveltaa sitä taloudellisesti kannattavan ja laadukkaan käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja sitoutuneesti noudattaen palvelualalle tärkeitä vaatimuksia.

Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)

Kiitettävä (5)
Opiskelija ymmärtää palvelumuotoilun käsitteen ammatillisessa kontekstissa ja osaa soveltaa sekä analysoida sitä taloudellisesti kannattavan ja laadukkaan käyttäjälähtöisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja sitoutuneesti oman palvelualan vaatimukset ja tarpeet huomioon ottaen.

Go back to top of page