Siirry suoraan sisältöön

Opinnäytetyö (15 op)

Toteutuksen tunnus: P910-OK-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
09.12.2014 - 31.05.2015
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.08.2015 - 31.12.2015
Toteutus on päättynyt.
Laajuus
15 op
TKI-osuus
15 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
10 - 30
Koulutus
Hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelma, vuonna 2013 tai aiemmin aloittaneet
Opettajat
Arja Luiro
Pirkko Timonen
Kaarina Järveläinen
Riitta Brännare
Mikael Lindell
Sami Salonen
Helena Lintunen
Opintojakso
P910-OK

Osaamistavoitteet (Opintojakso)

Opiskelija harjaantuu itsenäiseen tiedonhankintaan, tiedon kriittiseen analyysiin, ongelmanratkaisuun, päättelyyn, työkäytäntöjen tutkimiseen ja kehittämiseen sekä selkeään kirjalliseen ja suulliseen viestintään. Opinnäytetyön avulla opiskelija voi syventää omaa erityisosaamistaan ja kehittää suhteitaan työelämään.

Sisältö (Opintojakso)

- ensimmäinen lukuvuosi:
infotilaisuus (yleisinfo)
- toinen lukuvuosi:
infotilaisuus ( rakenne, aiheet)
kolmen opinnäytetyöseminaarin kuuntelu
- kolmas lukuvuosi:
aiheseminaari
suunnitelmaseminaari
- neljäs lukuvuosi
opinnäytetyöseminaari
kypsyysnäyte

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Läytyy laatukäsikirjasta

Sisällön jaksotus

Opinnätyöseminaarit:
9.1.2015 klo 8-11
3.2.2015 klo 8-11
9.3.2015 klo 8-11
8.4.2015 klo 8-11
30.4.2015 klo 8-11
11.5.2015 klo 8-11
13.5.2015 klo 8-11
28.5.2015 klo 8-11

Arviointikriteerit - hylätty (0) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Löytyy laatukäsikirjasta

Arviointikriteerit - tyydyttävä (1-2) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Löytyy laatukäsikirjasta

Arviointikriteerit - hyvä (3-4) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Löytyy laatukäsikirjasta

Arviointikriteerit - kiitettävä (5) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)

Löytyy laatukäsikirjasta

Siirry alkuun