Opinnäytetyö (15 op)
Toteutuksen tunnus: P910-OK-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 09.12.2014 - 31.05.2015
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.08.2015 - 31.12.2015
- Toteutus on päättynyt.
- Laajuus
- 15 op
- TKI-osuus
- 15 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Restonomi
- Toimipiste
- TAMK Pääkampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 10 - 30
- Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelma, vuonna 2013 tai aiemmin aloittaneet
- Opettajat
- Arja Luiro
- Pirkko Timonen
- Kaarina Järveläinen
- Riitta Brännare
- Mikael Lindell
- Sami Salonen
- Helena Lintunen
- Opintojakso
- P910-OK
Osaamistavoitteet (Opintojakso)
Opiskelija harjaantuu itsenäiseen tiedonhankintaan, tiedon kriittiseen analyysiin, ongelmanratkaisuun, päättelyyn, työkäytäntöjen tutkimiseen ja kehittämiseen sekä selkeään kirjalliseen ja suulliseen viestintään. Opinnäytetyön avulla opiskelija voi syventää omaa erityisosaamistaan ja kehittää suhteitaan työelämään.
Sisältö (Opintojakso)
- ensimmäinen lukuvuosi:
infotilaisuus (yleisinfo)
- toinen lukuvuosi:
infotilaisuus ( rakenne, aiheet)
kolmen opinnäytetyöseminaarin kuuntelu
- kolmas lukuvuosi:
aiheseminaari
suunnitelmaseminaari
- neljäs lukuvuosi
opinnäytetyöseminaari
kypsyysnäyte
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Läytyy laatukäsikirjasta
Sisällön jaksotus
Opinnätyöseminaarit:
9.1.2015 klo 8-11
3.2.2015 klo 8-11
9.3.2015 klo 8-11
8.4.2015 klo 8-11
30.4.2015 klo 8-11
11.5.2015 klo 8-11
13.5.2015 klo 8-11
28.5.2015 klo 8-11
Arviointikriteerit - hylätty (0) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Löytyy laatukäsikirjasta
Arviointikriteerit - tyydyttävä (1-2) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Löytyy laatukäsikirjasta
Arviointikriteerit - hyvä (3-4) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Löytyy laatukäsikirjasta
Arviointikriteerit - kiitettävä (5) (Ei käytössä, kts Opintojakson Arviointikriteerit ylempänä)
Löytyy laatukäsikirjasta