Siirry suoraan sisältöön

JAMIX-keittiöjärjestelmän perusteetLaajuus (2 op)

Opintojakson tunnus: 8T00HB87

Opintojakson perustiedot


Laajuus
2 op

Osaamistavoitteet

Opintojakson tavoitteena on ottaa haltuun JAMIX-keittiöjärjestelmän keskeiset toiminnot eli ammattikeittiön reseptien, ruokalistojen, ja varaston hallintaan liittyvät työkalut. Lisäksi perehdytään hiilijalanjäljen ja hävikin seurantaan JAMIX-järjestelmässä.

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- tietää ammattikeittiön tuotannonohjauksen osa-alueet ja hyödyt ammattikeittiötoiminnassa
- tietää JAMIX-keittiöjärjestelmän keskeiset toiminnot sisältäen reseptien, ruokalistojen ja varaston hallinnan sekä hiilijalanjäljen ja hävikin laskemisen
- osaa käyttää JAMIXin toimintoja perustasolla ja kehittää taitojaan järjestelmän käyttämisessä

Sisältö

MITEN tuotannonohjausjärjestelmä tukee ammattikeittiön toimintaa?
MILLAISIA toimintoja JAMIX-kettiöjärjestelmässä on?
KUINKA JAMIXIA käytetään tehokkaasti ja vastuullisuutta edistäen?

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija tietää ammattikeittiön tuotannonohjauksen osa-alueet ja hyödyt ammattikeittiötoiminnassa. Hän tietää JAMIX-keittiöjärjestelmän keskeiset toiminnot sisältäen reseptien, ruokalistojen ja varaston hallinnan sekä hiilijalanjäljen ja hävikin laskemisen. Hän osaa käyttää JAMIXin toimintoja perustasolla ja kehittää taitojaan järjestelmän käyttämisessä.

Siirry alkuun