JAMIX-keittiöjärjestelmän perusteetLaajuus (2 op)
Opintojakson tunnus: 8T00HB87
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 2 op
Osaamistavoitteet
Opintojakson tavoitteena on ottaa haltuun JAMIX-keittiöjärjestelmän keskeiset toiminnot eli ammattikeittiön reseptien, ruokalistojen, ja varaston hallintaan liittyvät työkalut. Lisäksi perehdytään hiilijalanjäljen ja hävikin seurantaan JAMIX-järjestelmässä.
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- tietää ammattikeittiön tuotannonohjauksen osa-alueet ja hyödyt ammattikeittiötoiminnassa
- tietää JAMIX-keittiöjärjestelmän keskeiset toiminnot sisältäen reseptien, ruokalistojen ja varaston hallinnan sekä hiilijalanjäljen ja hävikin laskemisen
- osaa käyttää JAMIXin toimintoja perustasolla ja kehittää taitojaan järjestelmän käyttämisessä
Sisältö
MITEN tuotannonohjausjärjestelmä tukee ammattikeittiön toimintaa?
MILLAISIA toimintoja JAMIX-kettiöjärjestelmässä on?
KUINKA JAMIXIA käytetään tehokkaasti ja vastuullisuutta edistäen?
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opiskelija tietää ammattikeittiön tuotannonohjauksen osa-alueet ja hyödyt ammattikeittiötoiminnassa. Hän tietää JAMIX-keittiöjärjestelmän keskeiset toiminnot sisältäen reseptien, ruokalistojen ja varaston hallinnan sekä hiilijalanjäljen ja hävikin laskemisen. Hän osaa käyttää JAMIXin toimintoja perustasolla ja kehittää taitojaan järjestelmän käyttämisessä.