Nutritional CareLaajuus (6 op)
Tunnus: T650B-5
Laajuus
6 op
Osaamistavoitteet
Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.
Sisältö
Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet
Ilmoittautumisaika
11.11.2024 - 01.12.2025
Ajoitus
20.01.2025 - 11.12.2025
Laajuus
6 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
0 - 60
Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö
Jaana Sahlsten
Ryhmät
-
23MRESTOPalveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2023
-
23RESTOPalveluliiketoiminta 2023, päivätoteutus
-
24RESTOPalveluliiketoiminta 2024, päivätoteutus
-
24MRESTOPalveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2024
-
25RESTOPalveluliiketoiminta 2025, päivätoteutus
-
25MRESTOPalveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2025
Tavoitteet (OJ)
Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.
Sisältö (OJ)
Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet
Aika ja paikka
Virtuaalinen Moodle opintojakso. Online vuoden 2025 ajan.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Tehtävät arvioidaan pääasiassa asteikolla 1-5 ja osa hyväksytty/hylätty asteikolla.
Arviointiasteikko
0-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Harjoitukset
Tehtävät
Keskustelut
Virtuaalityöskentely
Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Valinnaisia suoritustapoja ei ole.
Lisätietoja opiskelijoille
Huom. Suomalaiset tutkinto-opiskelijat voivat vastata tehtäviin halutessaan suomeksi. Tehtävänannot ovat englanniksi.
Opintojaksolle ilmoittaudutaan normaaliin tapaan Pakissa.
Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.
Virtuaaliopintojakso Moodlessa on auki 20.1.-12.12.2025. On toivottavaa, että kevätlukukaudella aloittaneet saavat suorituksen valmiiksi kevätlukukauden aikana ja syyslukukaudella aloittaneet syksyn aikana.
Ilmoittautumisaika
22.11.2023 - 25.11.2024
Ajoitus
22.01.2024 - 31.12.2024
Laajuus
6 op
Virtuaaliosuus
6 op
Toteutustapa
Verkossa tapahtuva opiskelu
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
20 - 100
Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö
Jaana Sahlsten
Ryhmät
-
22MRESTOPalveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2022
-
22RESTOPalveluliiketoiminta 2022, päivätoteutus
-
23MRESTOPalveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2023
-
23RESTOPalveluliiketoiminta 2023, päivätoteutus
-
21RESTOPalveluliiketoiminta 2021, päivätoteutus
-
21MRESTOPalveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2021
-
24KVRN2Exchange Students Hospitality Management autumn 2024
Tavoitteet (OJ)
Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.
Sisältö (OJ)
Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet
Aika ja paikka
Virtuaalinen Moodle opintojakso. Online vuoden 2024 ajan.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Tehtävät arvioidaan pääasiassa asteikolla 1-5 ja osa hyväksytty/hylätty asteikolla.
Arviointiasteikko
0-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Harjoitukset
Tehtävät
Keskustelut
Virtuaalityöskentely
Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Valinnaisia suoritustapoja ei ole.
Lisätietoja opiskelijoille
uom. Suomalaiset tutkinto-opiskelijat voivat vastata tehtäviin halutessaan suomeksi. Tehtävänannot ovat englanniksi.
Opintojaksolle ilmoittaudutaan normaaliin tapaan Pakissa.
Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.
Virtuaaliopintojakso Moodlessa on auki 22.1.-11.12.2024. On toivottavaa, että kevätlukukaudella aloittaneet saavat suorituksen valmiiksi kevätlukukauden aikana ja syyslukukaudella aloittaneet syksyn aikana.
Ilmoittautumisaika
04.01.2023 - 15.11.2023
Ajoitus
18.01.2023 - 11.12.2023
Laajuus
6 op
Virtuaaliosuus
6 op
Toteutustapa
Verkossa tapahtuva opiskelu
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
- Englanti
Paikat
10 - 50
Opettaja
- Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö
Jaana Sahlsten
Ryhmät
-
22MRESTOPalveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2022
-
22RESTOPalveluliiketoiminta 2022, päivätoteutus
-
21RESTOPalveluliiketoiminta 2021, päivätoteutus
-
21MRESTOPalveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2021
-
23KVRN1Exchange Students Hospitality Management S2023
Tavoitteet (OJ)
Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.
Sisältö (OJ)
Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet
Aika ja paikka
Virtuaalinen Moodle opintojakso. Online vuoden 2023 ajan.
Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat
Tenttiä ei ole.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Tehtävät arvioidaan pääasiassa asteikolla 1-5 ja osa hyväksytty/hylätty asteikolla.
Arviointiasteikko
0-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Harjoitukset
Tehtävät
Keskustelut
Virtuaalityöskentely
Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.
Oppimateriaalit
Tieto kirjallisuudesta ilmoitetaan Moodlessa.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Valinnaisia suoritustapoja ei ole.
Lisätietoja opiskelijoille
Huom. Suomalaiset tutkinto-opiskelijat voivat vastata tehtäviin halutessaan suomeksi. Tehtävänannot ovat englanniksi.
Opintojaksolle ilmoittaudutaan normaaliin tapaan Pakissa.
Tehtävissä on paljon valinnaisuutta. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi edetä kurssilla omien tavoitteidensa mukaisesti.
Virtuaaliopintojakso Moodlessa on auki 18.12.-11.12.2023. On toivottavaa, että kevätlukukaudella aloittaneet saavat suorituksen valmiiksi kevätlukukauden aikana ja syyslukukaudella aloittaneet syksyn aikana.
Ilmoittautumisaika
02.12.2021 - 01.12.2022
Ajoitus
04.02.2022 - 31.12.2022
Laajuus
6 op
Virtuaaliosuus
6 op
Toteutustapa
Verkossa tapahtuva opiskelu
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Englanti
Opettaja
- Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö
Jaana Sahlsten
Ryhmät
-
20RESTORestonomi 2020, päivätoteutus
-
20MRESTORestonomi, monimuotototeutus, syksy 2020
-
21RESTOPalveluliiketoiminta 2021, päivätoteutus
-
21MRESTOPalveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2021
Tavoitteet (OJ)
Objective of course
Students deepen their knowledge on special diets and their practical implementation. They are familiar with the products available, capable of selecting the correct foodstuffs for the diet. They know the nutritional recommendations. Students learn to asses their own and their clients diet.
Sisältö (OJ)
Course contents
- Epidemiological background of special diets
- Special diets in practice
- Nutritional recommendations
- Assessment of eating habits by various methods
- Assessment of diet
Arviointiasteikko
0-5
Lisätietoja opiskelijoille
Huom. Suomalaiset tutkinto-opiskelijat voivat vastata tehtäviin halutessaan suomeksi.