Harjoittelu 2 aLaajuus (15 op)
Tunnus: 8T00DQ92
Laajuus
15 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija harjaantuu urapolkunsa mukaisissa lähiesimies-, tuotekehitys-, markkinointi- ja / tai suunnittelutehtäviin julkisen tai yksityissektorin palveluja tuottavissa laitoksissa ja yrityksissä.
Sisältö
MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat harjoitteluyhteisön menestyksen?
MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja uusinta teknologiaa?
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Tyydyttävä
- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.
Ilmoittautumisaika
02.12.2023 - 31.12.2024
Ajoitus
01.01.2024 - 31.12.2024
Laajuus
15 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 70
Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Riitta Brännare
- Pilvi Torvinen
Vastuuhenkilö
Riitta Brännare
Ryhmät
-
21RESTOPalveluliiketoiminta 2021, päivätoteutus
Tavoitteet (OJ)
Opiskelija harjaantuu urapolkunsa mukaisissa lähiesimies-, tuotekehitys-, markkinointi- ja / tai suunnittelutehtäviin julkisen tai yksityissektorin palveluja tuottavissa laitoksissa ja yrityksissä.
Sisältö (OJ)
MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat harjoitteluyhteisön menestyksen?
MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja uusinta teknologiaa?
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)
Tyydyttävä
- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)
- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)
- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.
Arviointiasteikko
0-5
Ilmoittautumisaika
02.12.2022 - 01.11.2023
Ajoitus
01.01.2023 - 31.12.2023
Laajuus
15 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
15 - 50
Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Arja Luiro
- Jaana Sahlsten
Vastuuhenkilö
Jaana Sahlsten
Ryhmät
-
20RESTORestonomi 2020, päivätoteutus
Tavoitteet (OJ)
Opiskelija harjaantuu urapolkunsa mukaisissa lähiesimies-, tuotekehitys-, markkinointi- ja / tai suunnittelutehtäviin julkisen tai yksityissektorin palveluja tuottavissa laitoksissa ja yrityksissä.
Sisältö (OJ)
MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat harjoitteluyhteisön menestyksen?
MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja uusinta teknologiaa?
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)
Tyydyttävä
- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)
- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)
- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.
Arviointiasteikko
0-5
Ilmoittautumisaika
02.12.2022 - 31.12.2023
Ajoitus
01.01.2023 - 31.12.2023
Laajuus
15 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 50
Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Eija Reunanen
- Riitta Brännare
- Pilvi Torvinen
Vastuuhenkilö
Eija Reunanen
Ryhmät
-
20MRESTORestonomi, monimuotototeutus, syksy 2020
Tavoitteet (OJ)
Opiskelija harjaantuu urapolkunsa mukaisissa lähiesimies-, tuotekehitys-, markkinointi- ja / tai suunnittelutehtäviin julkisen tai yksityissektorin palveluja tuottavissa laitoksissa ja yrityksissä.
Sisältö (OJ)
MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat harjoitteluyhteisön menestyksen?
MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja uusinta teknologiaa?
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)
Tyydyttävä
- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)
- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)
- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.
Arviointiasteikko
0-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Harjoitteluun liittyvä ohjeistus löytyy orientaatio Moodlesta.
https://moodle.tuni.fi/course/view.php?id=9452
Ilmoittautumisaika
02.12.2021 - 31.12.2022
Ajoitus
01.01.2022 - 31.12.2022
Laajuus
15 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Eija Reunanen
- Taija Karhe
Vastuuhenkilö
Eija Reunanen
Ryhmät
-
19RESTORestonomi 2019, päivätoteutus
Tavoitteet (OJ)
Opiskelija harjaantuu urapolkunsa mukaisissa lähiesimies-, tuotekehitys-, markkinointi- ja / tai suunnittelutehtäviin julkisen tai yksityissektorin palveluja tuottavissa laitoksissa ja yrityksissä.
Sisältö (OJ)
MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat harjoitteluyhteisön menestyksen?
MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja uusinta teknologiaa?
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)
Tyydyttävä
- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)
- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)
- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.
Arviointiasteikko
0-5
Ilmoittautumisaika
02.12.2021 - 30.09.2022
Ajoitus
01.01.2022 - 31.12.2022
Laajuus
15 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Tuija Heikkilä
Vastuuhenkilö
Tuija Heikkilä
Ryhmät
-
19MRESTORestonomi, monimuotototeutus, syksy 2019
Tavoitteet (OJ)
Opiskelija harjaantuu urapolkunsa mukaisissa lähiesimies-, tuotekehitys-, markkinointi- ja / tai suunnittelutehtäviin julkisen tai yksityissektorin palveluja tuottavissa laitoksissa ja yrityksissä.
Sisältö (OJ)
MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat harjoitteluyhteisön menestyksen?
MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja uusinta teknologiaa?
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)
Tyydyttävä
- suhtautuminen työhön epävarmaa
- on riippuvainen ohjeista ja malleista, työn tuloksessa korjattavaa
- tarvitsee ohjausta ja valvontaa tehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa
- ei ota vastuuta
- pyrkii yhteistyöhön.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)
- suhtautuu työhön ja työyhteisöön asiallisesti
- osaa suunnitella ja järjestää töitä, mutta työn tuloksessa epätarkkuutta
- noudattaa ohjeita ja tekee annetut tehtävät, mutta arka ottamaan vastuuta
- selviytyy yleensä tehtävistä itsenäisesti
- pystyy yhteistyöhön
- käyttäytyminen asiallista.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)
- suhtautuu työhön innostuneesti ja työyhteisöön kiinnostuneesti ja myönteisesti
- pääsee työssään toivottuun tulokseen
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- osaa arvioida omaa työtään ja pyrkii jatkuvasti kehittämään taitojaan
- hyvä suunnittelu- ja järjestelykyky
- työskentelee tehokkaasti, ottaa vastuuta, on luotettava
- suoriutuu itsenäisesti työhön kuuluvista tehtävistä
- pystyy yhteistyöhön esimiesten, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja
pyrkii luomaan kannustavaa ilmapiiriä työpaikalla
- käyttäytyminen asiallista ja miellyttävää.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
- suhtautuu työhön piittaamattomasti
- ei noudata ohjeita, laiminlyö niitä
- tekee virheitä, eikä korjaa niitä
- ei suoriudu tehtävistä ohjauksesta ja neuvonnasta huolimatta
- vetäytyy syrjään yhteistyöstä.
Arviointiasteikko
0-5