Rohkean kokeilun projektitLaajuus (5 op)
Tunnus: 3Y00GQ21
Laajuus
5 op
Osaamistavoitteet
Tämän opintojakson aikana on mahdollisuus toteuttaa rohkeita kokeiluja, joilla opiskelija voi testata business-ideaa, uutta lähestymistapaa, kohderyhmää, johtamistapaa tai ansaintamallia.
Opintojakson jälkeen opiskelija
- tunnistaa tuote- ja palvelukehityksen prosesseja.
- näkee liiketoiminnan tai sen uudistamisen mahdollisuuksia.
- osaa suunnitella rohkean kokeilun ja toteuttaa sen ketterästi.
- arvioida kokeilun onnistumiseen tai epäonnistumiseen johtaneita tekijöitä.
Sisältö
Miten tuote- tai palvelukehitystä tehdään ja kokeilukulttuuria vahvistetaan?
Mitä rohkeilla kokeiluilla voidaan yrityksessä saavuttaa?
Mitä rohkean kokeilun toteuttaminen vaatii?
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty
Opiskelija on määritellyt, suunnitellut ja toteuttanut - yhden tai useamman - rohkean liiketoimintakokeilun. Hän reflektoi tulokset vaikutusten, toteutuksen ja prosessin näkökulmista.
Hylätty
Opiskelija ei osoita osaavansa tuote- tai palvelukehityksen prosesseja tai ei ole toteuttanut rohkeaa liiketoimintakokeilua käytännössä.
Ilmoittautumisaika
02.07.2026 - 31.07.2026
Ajoitus
25.08.2025 - 31.12.2027
Laajuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Entrepreneurship and Team Leadership (Proakatemia)
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
20 - 50
Koulutus
- Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tutkinto-ohjelma
- Bachelor's Degree Programme in Entrepreneurship and Team Leadership
Opettaja
- Annikka Lepola
- Tanja Verho
Vastuuhenkilö
Tanja Verho
Ryhmät
-
24ENTREEntrepreneurship and Team Leadership, syksy 2024
Tavoitteet (OJ)
Tämän opintojakson aikana on mahdollisuus toteuttaa rohkeita kokeiluja, joilla opiskelija voi testata business-ideaa, uutta lähestymistapaa, kohderyhmää, johtamistapaa tai ansaintamallia.
Opintojakson jälkeen opiskelija
- tunnistaa tuote- ja palvelukehityksen prosesseja.
- näkee liiketoiminnan tai sen uudistamisen mahdollisuuksia.
- osaa suunnitella rohkean kokeilun ja toteuttaa sen ketterästi.
- arvioida kokeilun onnistumiseen tai epäonnistumiseen johtaneita tekijöitä.
Sisältö (OJ)
Miten tuote- tai palvelukehitystä tehdään ja kokeilukulttuuria vahvistetaan?
Mitä rohkeilla kokeiluilla voidaan yrityksessä saavuttaa?
Mitä rohkean kokeilun toteuttaminen vaatii?
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
Hyväksytty
Opiskelija on määritellyt, suunnitellut ja toteuttanut - yhden tai useamman - rohkean liiketoimintakokeilun. Hän reflektoi tulokset vaikutusten, toteutuksen ja prosessin näkökulmista.
Hylätty
Opiskelija ei osoita osaavansa tuote- tai palvelukehityksen prosesseja tai ei ole toteuttanut rohkeaa liiketoimintakokeilua käytännössä.
Arviointiasteikko
0-5
Ilmoittautumisaika
26.07.2025 - 24.08.2025
Ajoitus
25.08.2025 - 31.12.2027
Laajuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Yrittäjyys (Proakatemia)
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 50
Koulutus
- Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tutkinto-ohjelma
- Bachelor's Degree Programme in Entrepreneurship and Team Leadership
Opettaja
- Hanna Saraketo
- Mikael Lindell
Vastuuhenkilö
Hanna Saraketo
Ryhmät
-
24TIJOYrittäjyys ja tiimijohtaminen 2024, päivätoteutus
Tavoitteet (OJ)
Tämän opintojakson aikana on mahdollisuus toteuttaa rohkeita kokeiluja, joilla opiskelija voi testata business-ideaa, uutta lähestymistapaa, kohderyhmää, johtamistapaa tai ansaintamallia.
Opintojakson jälkeen opiskelija
- tunnistaa tuote- ja palvelukehityksen prosesseja.
- näkee liiketoiminnan tai sen uudistamisen mahdollisuuksia.
- osaa suunnitella rohkean kokeilun ja toteuttaa sen ketterästi.
- arvioida kokeilun onnistumiseen tai epäonnistumiseen johtaneita tekijöitä.
Sisältö (OJ)
Miten tuote- tai palvelukehitystä tehdään ja kokeilukulttuuria vahvistetaan?
Mitä rohkeilla kokeiluilla voidaan yrityksessä saavuttaa?
Mitä rohkean kokeilun toteuttaminen vaatii?
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
Hyväksytty
Opiskelija on määritellyt, suunnitellut ja toteuttanut - yhden tai useamman - rohkean liiketoimintakokeilun. Hän reflektoi tulokset vaikutusten, toteutuksen ja prosessin näkökulmista.
Hylätty
Opiskelija ei osoita osaavansa tuote- tai palvelukehityksen prosesseja tai ei ole toteuttanut rohkeaa liiketoimintakokeilua käytännössä.
Arviointiasteikko
0-5