Studies for Exchange Students, Hospitality Management, Spring 2026: 26KVRESTO spring 2026
Opetussuunitelman tunnus: 26KVRESTOS
- Kesto
- 0.5 vuotta (0 op)
- Aloituslukukausi
- Kevät 2026
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2025-2026 | Kevät 2026 | 3. / 2026 | 4. / 2026 |
---|---|---|---|---|---|---|
26KVRESTOS-1002 |
Spring Semester 2026
(Valitaan opintopisteitä: 21 ) |
0 - 21 | ||||
T650B-5 | Nutritional Care | 6 | 6 | 6 | 3 | 3 |
8T00CP93 | Functional facility design | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 |
V387-5 | Finnish Cuisine and Customs | 5 | 5 | 5 | 5 | |
8T00GK88 | Possibilities of Cross-Sectoral Services | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 |
NN00FH28 | Sprint Innovation Festival | 3 - 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 |
Yhteensä | 26 | 26 | 26 | 15.5 | 10.5 |
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
26KVRESTOS-1002 |
Spring Semester 2026
(Valitaan opintopisteitä: 21 ) |
0 - 21 |
T650B-5 | Nutritional Care | 6 |
8T00CP93 | Functional facility design | 5 |
V387-5 | Finnish Cuisine and Customs | 5 |
8T00GK88 | Possibilities of Cross-Sectoral Services | 5 |
NN00FH28 | Sprint Innovation Festival | 3 - 5 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.