Siirry suoraan sisältöön

Tulevaisuudentila-foorumiLaajuus (5 op)

Tunnus: 8T00FW19

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija:
- ymmärtää palveluliiketoiminnan alan soveltavaa tutkimusta ja kehittämistä, ja tunnistaa työelämässä hyödynnettäviä innovaatioita
- kykenee eettisiin ja ekologisiin arvoihin perustuvaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen restonomin toimialalla
- osaa suunnitella ja toteuttaa sidosryhmätapahtuman tai muun vastaavan produktion ammattimaisesti yhteistyössä monialaisen tiimin ja sidosryhmien kesken
- osaa arvioida tapahtuman tai muun vastaavan produktion onnistuneisuutta eri osapuolten näkökulmasta
- huomioi toiminnassaan moninaisuuden ja saavutettavuuden toteutumista

Sisältö

MITÄ tutkimus- ja kehittämistarpeita palveluliiketoiminnan alalla on juuri nyt?
MITEN rakennetaan ja vaalitaan sidosryhmäyhteistyötä ja verkostoja?
MITEN edistetään restonomibrändiä ja rakennetaan alan vetovoimaa yhteistyöverkostoissa?
MITEN järjestetään vaikuttava ammattilaistapahtuma tai -produktio?
MITEN vaikutan omalla toimialallani kestävän kehityksen edistämiseksi?

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Opiskelija osallistuu produktion suunnitteluun ja toteutukseen ohjattuna.
Opiskelija antaa ja vastaanottaa palautetta
Opiskelija tarkastelee ja arvioi asioita omasta näkökulmastaan
Opiskelija toimii tiimin jäsenenä. Hän ottaa vastuun omasta suoriutumisestaan.
Opiskelija osaa kuvata oman toimintansa taloudelliset sekä alan vetovoimaa ja yhteiskunnallista merkitystä lisääävät vaikutukset.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Opiskelija osaa hyödyntää aiemmin oppimaansa ja aiempaa osaamistaan produktion suunnittelemisessa ja toteuttamisessa.
Opiskelija osaa valita eri vaihtoehdoista sopivimman menettelytavan ja perustella valintansa.
Opiskelija toimii produktion viestintä- ja vuorovaikutustilanteissa osana tiimiä tai monialaista projektiryhmää.
Opiskelija ymmärtää verkostojen merkityksen työelämässä ja edistää toiminnallaan palveluliiketoiminnan alan vetovoimaa.
Opiskelija ottaa huomioon moninaisuuden ja saavutettavuuden sekä tiimin toiminnassa että produktion toteutuksessa.
Opiskelija pystyy käymään rakentavaa ja asiantuntevaa ammatillista keskustelua.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija ottaa aktiivisen roolin produktion osa-alueen suunnittelun ja toteutuksen johtamisessa.
Opiskelija johtaa viestintä- ja vuorovaikutustilanteita tehtävänsä edellyttämällä tavalla.
Opiskelija edistää toiminnallaan aktiivisesti tasa‐arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta.
Opiskelija toimii aktiivisesti restonomibrändin rakentamiseksi ja kehittää omia verkostojaan.
Opiskelija ymmärtää oman työnsä merkityksen yhteiskunnallisessa ja planetaarisessa kontekstissa, ja pystyy osallistumaan oman alansa yhteiskunnalliseen keskusteluun.