Studies for Exchange Students, Hospitality Management: Palveluliiketoiminnan kv-opinnot
Tunnus: 21KVRESTO
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2021-2022 | Syksy 2021 | Kevät 2022 | 1. / 2021 | 2. / 2021 | 3. / 2022 | 4. / 2022 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
21KVRESTO-1001 |
Autumn Semester 2021
(Valitaan (kpl): 0) |
0 | |||||||
8T00CP93 | Functional facility design | 5 | |||||||
T650B-5 | Nutritional Care | 6 | |||||||
21KVRESTO-1002 |
Spring Semester 2022
(Valitaan (kpl): 0) |
0 | |||||||
8T00BB21 | Esimiehen työkalupakki | 10 | |||||||
8T00BB23 | Minä esimiehenä | 10 | |||||||
V387-5 | Finnish Cuisine and Customs | 5 | |||||||
8T00CP93 | Functional facility design | 5 | |||||||
T650B-5 | Nutritional Care | 6 | |||||||
8T00CR97 | Uudet viisasten kivet b) | 10 | |||||||
Yhteensä | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
21KVRESTO-1001 |
Autumn Semester 2021
(Valitaan (kpl): 0) |
0 |
8T00CP93 | Functional facility design | 5 |
T650B-5 | Nutritional Care | 6 |
21KVRESTO-1002 |
Spring Semester 2022
(Valitaan (kpl): 0) |
0 |
8T00BB21 | Esimiehen työkalupakki | 10 |
8T00BB23 | Minä esimiehenä | 10 |
V387-5 | Finnish Cuisine and Customs | 5 |
8T00CP93 | Functional facility design | 5 |
T650B-5 | Nutritional Care | 6 |
8T00CR97 | Uudet viisasten kivet b) | 10 |