Siirry suoraan sisältöön

Harjoittelu 2 (15op)

Toteutuksen tunnus: 8T00GL06-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
25.09.2025 - 30.04.2027
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
01.01.2026 - 31.12.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Laajuus
15 op
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettajat
Taija Karhe
Vastuuhenkilö
Taija Karhe
Ryhmät
24MRESTO
Palveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2024
Opintojakso
8T00GL06

Osaamistavoitteet (Opintojakso)

Harjoittelujakson aikana opiskelija perehtyy tietojen ja taitojen soveltamiseen ja syvempään hallintaan työelämässä palveluliiketoiminnan alalla.

Opiskelija: 
- osaa soveltaa oppimiaan tietoja ja taitoja urapolkunsa mukaisissa esihenkilö- ja/tai asiantuntijatehtävissä
- ymmärtää digitalisaation merkityksen omalla alallaan ja osaa hyödyntää työpaikan digitaalisia toimintaympäristöjä
- osaa toimia tarkoituksenmukaisesti monimutkaisissa työelämätilanteissa
- kehittää työpaikan käytäntöjä
- pystyy erittelemään ja tarkastelemaan kriittisesti kestävän kehityksen näkökohtia työympäristössään
- luo omaa verkostoaan ja kontakteja työelämään

Sisältö (Opintojakso)

MITKÄ inhimilliset, taloudelliset ja toiminnalliset tekijät varmistavat työyhteisön menestyksen?

MITEN tuotteita ja palveluja kehitetään harjoittelupaikassa hyödyntämällä moniammatillista osaamista ja teknologiaa?
MITEN kestävän kehityksen tavoitteet on huomioitu työyhteisössä ja miten toimintatapojen vastuullisuus toteutuu?

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (Opintojakso)

Opiskelija kykenee toimimaan esihenkilö- ja/tai asiantuntijatehtävissä restonomin osaamisalalla.
Opiskelija osaa etsiä erilaisia toimintatapoja ja ratkaisuvaihtoehtoja, perustella valintojaan ja kokeilla uudenlaisia toimintamalleja.
Opiskelija käyttää palautetta oman ammatillisen kasvunsa välineenä. Hän tarkastelee ja arvioi itseään sekä sekä työyhteisöä. Hän osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti ja on kehittänyt vuorovaikutustaitojaan.

Arviointiasteikko

0-5

Siirry alkuun