Superior’s Responsibility for Quality and Safety (5cr)
Code: 8T00FE92-3001
General information
- Enrolment period
- 02.08.2020 - 30.09.2020
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.10.2020 - 31.01.2021
- Implementation has ended.
- Credits
- 5 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- RDI portion
- 3 cr
- Mode of delivery
- Online learning
- Campus
- TAMK Main Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Degree Programme in Hospitality Management
- Teachers
- Eija Reunanen
- Course
- 8T00FE92
Objectives (course unit)
Opiskelija
• tutustuu alan laatua ja turvallisuutta ohjaaviin lakeihin ja standardeihin
• perehtyy hygienian ja puhtauspalveluiden merkitykseen turvallisuuden ja laadun varmistajana
• osaa tehdä puhtauden laadun varmistusta valitsemallaan menetelmällä
Assessment scale
0-5
Further information
Opintojakso on 5 op:n osa opintojaksosta 8T00BB18 Laatu ja turvallisuus esimiehen vastuulla 10 op
Assessment criteria - satisfactory (1-2) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija tuntee laatuun ja turvallisuuteen liittyviä käsitteitä sekä niitä ohjaavaa lainsäädäntöä.
Opiskelija suoriutuu annetuista tehtävistä.
Assessment criteria - good (3-4) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija osaa soveltaa, vertailla ja jäsentää laatuun ja turvallisuuteen liittyviä käsitteitä ja niitä ohjaavaa lainsäädäntöä. Opiskelija osaa arvioida turvallisuuteen ja laatuun liittyviä ongelmia lainsäädännön pohjalta.
Assessment criteria - excellent (5) (Not in use, Look at the Assessment criteria above)
Opiskelija osaa analysoida ja ratkaista laaja-alaisia laatuun ja turvallisuuteen liittyviä ongelmia soveltaen lainsäädäntöä käytännön tilanteisiin.
Opiskelija osaa toimia yhteistyössä vastuullisesti, joustavasti ja rakentavasti. Opiskelija kehittää sekä omaa että ryhmän vuorovaikutusta.