Siirry suoraan sisältöön

Osaamisperustainen arviointi ei-tutkintotavoitteisessa koulutuksessa (2 op)

Toteutuksen tunnus: 1T00HE33-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

03.02.2024 - 03.03.2024

Ajoitus

04.03.2024 - 29.05.2024

Laajuus

2 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Täydennyskoulutus TAOK

Tavoitteet (OJ)

Koulutus koostuu kolmesta webinaarista ja niiden välillä tapahtuvasta työskentelystä omaan työhön kiinteästi integroituen omassa organisaatiossa. Koulutuksessa painottuu jatkuvan palautteen kokoamiseen ja ohjaavan palautteen antamiseen. Välityöskentelyssä etsitään niitä kehittäviä työkaluja ja toimintamalleja osallistujan ja hänen yksikkönsä/ organisaationsa tarpeiden mukaan.

Koulutus on osa Kestävää arviointia-täydennyskoulutushanketta. Koulutukset on suunnattu pääasiassa ammatillisen koulutuksen toimijoille.

Sisältö (OJ)

Opetuksen teemoina olivat mm. osaamisperusteisuuden ja arvioinnin perusteemat digitaalisuutta hyödyntäen sekä osaamistavoitteiden laadinta opintojaksoille. Myös osaamismerkkejä ja niiden hallinnointia esiteltiin osallistujille. Koulutuksen kehittämistyönä oli laatia vapaaseen sivistystyöhön (osallistujien oma työ) kurssisuunnitelma hyödyntäen käsiteltyjä teemoja, osaamisperusteista arviointia ja digitaalisuutta korostaen. Kehittämistöistä sai ohjausta, palautetta ja arviointia sekä kouluttajilta että vertaisosallistujilta.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty