Tulevaisuudentila - tehdään yhdessä (10 op)
Toteutuksen tunnus: 8T00DQ76-3008
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
11.11.2024 - 02.03.2025
Ajoitus
07.03.2025 - 10.05.2025
Laajuus
10 op
Virtuaaliosuus
8 op
Toteutustapa
20 % Lähiopetus, 80 % Verkossa tapahtuva opiskelu
Yksikkö
Restonomi
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Eija Reunanen
- Taija Karhe
Vastuuhenkilö
Eija Reunanen
Ryhmät
-
22MRESTOPalveluliiketoiminta, monimuotototeutus, syksy 2022
Tavoitteet (OJ)
Opiskelija osaa
- esittää perustellun näkemyksensä toimialasta ja sen kehittämisestä
- tehdä näkyväksi TAMKin restonomibrändiä
- arvioida ja pohtia itseään ja ammatillista kasvuaan.
Sisältö (OJ)
MITÄ ominaisuuksia TAMK-restonomilla on (restonomibrändi)?
MIKSI verkostoituminen on tärkeää?
MITEN kehityn restonomiksi ja restonomina työelämän kehittäjäksi?
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)
RestoSmash on toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. RestoSmashin sisältö ja toteutus ovat perinteisiä ja toimialalle tyypillisiä. RestoSmashin näkyvyys toimialalla on vähäistä. Opiskelija on osallistunut RestoSmashin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan vaihtelevasti. Hän ei ole sitoutunut kokonaisuuteen. Opiskelija työskentelee tiimissään, mutta ei ota vastuuta koko tiimin toiminnasta. Hän ei kykene arvioimaan omaa tai tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu ei näy aina hänen toiminnassaan.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)
RestoSmash on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa verkostoja hyödyntäen. RestoSmash saa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija ymmärtää suunnittelun, toteutuksen, seurannan ja arvioinnin mittaamisen merkityksen RestoSmashsissä. Opiskelija työskentelee aktiivisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy hänen toiminnassaan. Hän tuo esille restonomibrändiä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)
RestoSmash on suunniteltu ja toteutettu innovatiivisella tavalla yhteistyössä alan toimijoiden kanssa uusia verkostoja luoden ja hyödyntäen. RestoSmash tuo toimialalle uusia näkökulmia. RestoSmash saa laajaa näkyvyyttä toimialalla. Opiskelija osaa kokonaisvaltaisesti suunnitella, toteuttaa, seurata ja arvioida valittujen mittareiden avulla erilaisia tapahtumia. Opiskelija työskentelee vastuullisesti tiimissään ja kykenee arvioimaan omaa sekä tiimin muiden jäsenien työtä perustellusti. Opiskelijan ammatillinen kasvu näkyy vastuullisena ja yhteistyökykyisenä toimintana. Hän tuo esille positiivisella tavalla restonomibrändiä verkostoissa.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
Ei ole osallistunut RestoSmash suunnitteluun ja toteutukseen. Suorituksia puuttuu.
Aika ja paikka
Opintojakso toteutetaan pääsääntöisesti verkossa/ Zoom.
Ensimmäinen opetuskerta on LÄHIOPETUKSENA TAMK:lla.
Ajankohdat löydät myös lukujärjestyksestä.
Toteutuspäivät:
Perjantai 7.3. klo 9-16 Lähikerta TAMK
Perjantai 21.3. klo 9-16 Etäkontakti
Lauantai 22.3. klo 8.30-14.30 Etäkontakti
Torstai 24.4. klo 16.30-20 Etäkontakti
Perjantai 9.5. klo 9-16 Lähi/etä
Lauantai 10.5. klo 8.30-14.30 Lähi/etä
Tenttien ja uusintatenttien ajankohdat
Ei ole.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Oppimistehtävät:
1. Minä restonomina ja työelämän kehittäjänä -urapolkukeskustelu / yksilötehtävä, arvioidaan hyväksytty/täydennettävä
2. RestoSmash/ RestoBrand 2025 -tapahtuma / tiimitehtävä, arvioidaan 0-5
Opintojakson kokonaisarvosana muodostuu 100 % tiimitehtävän perusteella.
Arviointiasteikko
0-5
Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät
Yhteisöllinen tiimityöskentely verkossa.
Oppimiskeskustelut, projektityöskentely.
Oppimateriaalit
Vapaavalintainen kirjallisuus liittyen omaan urapolkuun ja verkostoitumiseen. Kirjallisuustehtävä alustetaan opintojakson alkaessa.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opintojakson laajuus on 10 op., joka vastaa n. 270 h opiskelijan työmäärää. Opintojakson kuormittavuus voi vaihdella riippuen opiskelijan valmiuksista.
Sisällön jaksotus
Minä restonomina keskustelu ja kirjallisuus 2 op
Projekti 8 op
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
AHOT, täytä hakemus HyväHot -järjestelmässä 14.2. mennessä. Osoita hakemus Taija Karhelle.
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Verkostoituminen ja yritysyhteistyö.
Lisätietoja opiskelijoille
Opintojakson aloituskerta on lauantaina 7.3.2023 klo 9-16 TAMKin tiloissa.
Opintojaksolle osallistuminen edellyttää läsnäoloa aloituskerralla.