Harjoittelu 1 (10 op)
Toteutuksen tunnus: 5P00GY39-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
18.11.2024 - 06.01.2025
Ajoitus
06.01.2025 - 31.12.2025
Laajuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Biotuotetekniikka
Toimipiste
TAMK Pääkampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Mika Mecklin
Vastuuhenkilö
Päivi Viitaharju
Ryhmät
-
24BIOTBBiotuotetekniikan tutkinto-ohjelma, syksy 2024
Tavoitteet (OJ)
Perehdyttävä ammatillinen harjoittelu:
Harjoittelun yleistavoitteena on perehdyttää opiskelija biotuote- ja prosessiteollisuuden keskeisiin työtehtäviin sekä antaa mahdollisuuksia opittujen tietojen ja taitojen soveltamiseen käytännössä.
Harjoittelun suoritettuaan opiskelija osaa:
• hakea opiskelualan työpaikan ja esitellä osaamistaan
• arvioida osaamistaan työelämän vaatimuksista käsin
• asettaa henkilökohtaiset oppimistavoitteet harjoittelujaksolle
• asettaa tavoitteita opiskelulleen ja ammatilliselle kehittymiselleen
• työelämän keskeiset pelisäännöt ja käytänteet
• työskennellä osana työyhteisöä
• tarkastella ja soveltaa aiempaa teoriaopetusta käytäntöön: teollisuuden työsuojelu ja työturvallisuus; toimialan merkitys Suomen kansantaloudelle; yrityksen tuotteet, valitun tuotteen valmistusprosessi, keskeiset yksikköprosessit, raaka-aineet, tuoteominaisuudet.
Sisältö (OJ)
• Opiskelija osallistuu harjoittelun ohjaustilaisuuksiin.
• Opiskelija osallistuu osaamisalueen harjoitteluseminaariin.
• Opiskelija hankkii harjoittelupaikan.
• Opiskelijaa laatii harjoittelujaksolle oppimistavoitteet, joista sopii työpaikan harjoittelunohjaajan kanssa.
• Opiskelija pitää työpäiväkirjaa harjoittelujakson aikana.
• Opiskelija laatii harjoitteluraportin annetun ohjeistuksen mukaan ja palauttaa raportin syyskuun loppuun mennessä.
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)
Harjoittelu on hylätty mikäli opiskelija ei ole laatinut työpäiväkirjaa tai ei ole palauttanut ohjeistuksen mukaista harjoitteluraporttia puoli vuotta harjoittelujakson päättymisestä. Harjoittelujakson pituus ei täyty sovitun mukaisena.
Arviointiasteikko
0-5