Siirry suoraan sisältöön

Terveydenhoitajan polkuopinnot sairaanhoitajille, kätilöille ja ensihoitajille päiväopiskeluna (50 op)

Toteutuksen tunnus: TK00GV11-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

05.11.2023 - 03.01.2024

Ajoitus

04.01.2024 - 30.12.2024

Laajuus

50 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 3

Koulutus

  • Terveydenhoitajan tutkinto-ohjelma

Sisältö (OJ)

Polkuopinnot on tarkoitettu AMK-tutkinnon aiemmin suorittaneille sairaanhoitajille, kätilöille ja ensihoitajille, jotka haluavat valmistua myös terveydenhoitajiksi.

Opinnot vaativat kokopäiväistä opiskelua ja ne suoritetaan päiväopiskeluna tutkinto-opiskelijoiden ryhmässä. Opinnot sisältävät terveydenhoitajakoulutuksen suuntautumisvaihtoehdon ammattiopinnot sekä harjoittelua. Polkuopiskelijoille tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma ja aikaisemmista opinnoista riippuen heiltä voidaan varsinaisten terveydenhoitajan polkuopintojen lisäksi edellyttää sairaanhoitajatutkintoon sisältyneiden opintojen täydentämistä, esim. harjoittelua lastenosastolla. Harjoittelupaikkojen hankinnassa toivomme opiskelijoilta aktiivisuutta ja paikan voi hankkia myös Pirkanmaan ulkopuolelta. Tarvittaessa autamme paikan hankinnassa.

Paikkoja avoimen AMKin polkuopiskelijoille on 3.
Opinnot alkavat 4.1.2024 klo 9 polkuopiskelijoiden yhteisellä orientaatiolla. Varsinaiset opinnot alkavat 4.1. iltapäivällä.

Polkuopintojen perusteella voit hakeutua tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän erillishaussa lokakuun alussa 2024. Vaaditun opintopistemäärän (50 op) tulee olla suoritettuna 31.12.2024 mennessä, jotta voit tulla valituksi. Haku tutkinto-opiskelijaksi tapahtuu opintopolku.fi – palvelussa.

Kohderyhmä
Polkuopinnot on tarkoitettu AMK-tutkinnon aiemmin suorittaneille sairaanhoitajille, kätilöille ja ensihoitajille, jotka haluavat valmistua myös terveydenhoitajiksi.

Ajankäyttö
Opinnot vaativat kokopäiväistä opiskelua ja ne suoritetaan tutkinto-opiskelijoiden ryhmässä.
Opinnot sisältävät terveydenhoitajakoulutuksen suuntautumisvaihtoehdon ammattiopinnot sekä harjoittelua.

Lisätietoa opintojen sisällöstä
Irmeli Nieminen, lehtori, Ensihoitaja-, kätilö- ja terveydenhoitajakoulutus, 050 311 9677

Lisätietoa hakemisesta ja opiskelusta TAMKissa: Tiina Hakkarainen, puh. 050 563 5572
Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tuni.fi

Avoimen AMKin opintoihin ei saa opintotukea, eikä muita opintososiaalisia etuuksia. Mikäli olet TE-toimiston asiakas, varmista alustava osallistumisoikeutesi opintoihin TE-toimistosta ennen ilmoittautumista polkuopiskelijaksi.

Arviointiasteikko

0-5