Siirry suoraan sisältöön

Betoni- ja elementtirakenteet (5 op)

Toteutuksen tunnus: 5B00FD51-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.07.2024 - 15.09.2024

Ajoitus

02.09.2024 - 15.12.2024

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Rakennusmestari

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Rakennusalan työnjohdon tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Heikki Paananen

Vastuuhenkilö

Heikki Paananen

Ryhmät

  • 23RM
    Rakennusalan työnjohto

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija osaa mitoittaa yksinkertaisia teräsbetonirakenteita erilaisille rasituksille. Opiskelija hallitsee perusrakennusosien toiminnan ja rakennepiirrustusten laadinnan. Opiskelija ymmärtää rakOpiskelija tuntee elementtirakentamisen erityispiirteet ja riskit. Hän hallitsee yksittäisten elementtien suunnitteluperusteet, elementtiliitosten toimintaperiaatteet, valmistuksen ja kuljetuksen sekä osaa laatia asennussuunnitelman.enteiden oikeaoppisen toiminnan asettavat vaatimukset valmistukseen ja asennukseen.

Sisältö (OJ)

Mitoituksen lähtökohdat. Palkin mitoitus taivutukselle ja leikkaukselle sekä pilarin mitoitus. Raudoitusten suunnittelu. . LaKurssissa perehdytään betonielementtikohteiden suunnitteluun, valmistukseen ja kuljetukseen. Lisäksi perehdytään elementtirakentamisen erityispiirteisiin ja asennussuunnitelman laadintaan asennustyönjohtajan näkökulmasta.atan mitoitus.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Opiskelija hallitsee periaatetasolla keskeisimmät opintojakson sisältöön kuuluvat asiat ja osaa ratkaista yksinkertaisia laskutehtäviä ohjatusti.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

Opiskelija hallitsee ja ymmärtää opintojaksolla käsitellyt asiat sekä osaa itsenäisesti ratkaista yksinkertaisia soveltavia tehtäviä, jotka ovat käsiteltyjen tehtävien kaltaisia.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

Opiskelijalla on kokonaisvaltainen käsitys opintojaksolla käsitellyistä asioista ja niiden käytöstä ongelmien ratkaisussa. Opiskelija osaa itsenäisesti ratkaista haastavia soveltavia tehtäviä ja pystyy perustelemaan loogisesti ja johdonmukaisesti käyttämänsä ratkaisumenetelmät.

Arviointiasteikko

0-5