Siirry suoraan sisältöön

Harjoittelu 4 (12 op)

Toteutuksen tunnus: 5S00DY70-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.12.2023 - 03.03.2024

Ajoitus

04.03.2024 - 20.10.2024

Laajuus

12 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Sähkö- ja automaatiotekniikka

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 30

Koulutus

  • Sähkö- ja automaatiotekniikan tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Jarkko Lehtonen

Vastuuhenkilö

Jarkko Lehtonen

Ryhmät

  • 21I231A
    Sähkö- ja automaatiotekniikka

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija tutustuu oman alansa tehtäviin ja oppii uutta verrattuna aikaisempiin harjoittelujaksoihin. Lisäksi tavoitteena on yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä sekä antaa todellisuuteen perustuva näkemys alan vaatimuksista ja käytännöistä.

Opiskelijan harjoittelujaksolleen itse asettamat, harjoittelun ohjaajan hyväksymät tavoitteet. Tavoitteet ovat peräisin opiskelijan omista lähtökohdista ja muodostuvat hänelle suunnitellun ammatillisen kasvuprosessin mukaisesti.

Sisältö (OJ)

Opiskelija työskentelee harjoittelijana alan tehtävissä vähintään 8 viikona ajan, täyttäen harjoittelun alussa sovitut oppimistehtävät. Opiskelija perehtyy vähintään organisaation rakenteeseen, laatujärjestelmään, johtamismenettelyihin, sidosryhmiin, alaa koskeviin säädöksiin ja toimintaprosesseihin. Harjoittelu 4 on oltava alakohtaista harjoittelua ja tavoite on, että opiskelija harjoittelee toimihenkilötehtävissä. Muita aloja tai työtehtäviä ei hyväksytä harjoittelun perusteeksi.

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)

Harjoittelupaikan on oltava omalta opintoalalta ja opetettava merkittävästi uutta verrattuna aikaisempiin harjoitteluihin.

Opiskelija on saavuttanut harjoittelujaksolleen itse asettamansa, ja harjoittelun ohjaajan ennalta hyväksymät tavoitteet. Tämän osoituksena opiskelija on palauttanut vaaditut dokumentit harjoittelun ohjaajalle annetussa määräajassa.

Arviointiasteikko

0-5