Siirry suoraan sisältöön

Event Production Project 2 (5 op)

Toteutuksen tunnus: IM00DT38-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.12.2023 - 16.01.2024

Ajoitus

07.01.2024 - 22.05.2024

Laajuus

5 op

Virtuaaliosuus

3 op

TKI-osuus

4 op

Toteutustapa

40 % Lähiopetus, 60 % Verkossa tapahtuva opiskelu

Yksikkö

Media and Arts

Toimipiste

TAMK Mediapolis

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

15 - 25

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Media and Arts

Opettaja

  • Media-and-Arts Virtuaalihenkilö
  • Harri Karvinen
  • Jukka Holm

Vastuuhenkilö

Harri Karvinen

Ryhmät

  • 19MEDIAART
    Degree Programme in Media and Arts
  • 22MEDIAART
    Degree Programme in Media and Arts
  • 20MEDIAART
    Degree Programme in Media and Arts
  • 21MEDIAART
    Degree Programme in Media and Arts
  • 23MEDIAART
    Degree Programme in Media and Arts

Tavoitteet (OJ)

Student is able to
- implement an event production project
- analyse their know how, used production techniques and outcomes
- collaborate in an international student team
- pay attention to the needs of customers and network
Students know the possibilities of sustainable production methods.

Sisältö (OJ)

- Planning and implementing an indivual or collaborative production project
- Producing a real life production work using resources available
- Networking

Esitietovaatimukset (OJ)

Basics of the subject.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

TAMK's general instruction for grading will be applied and details agreed at the beginning of course implementation:

https://intra.tamk.fi/web/tutkinto-opinto-opas/arviointi

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

TAMK's general instruction for grading will be applied and details agreed at the beginning of course implementation:

https://intra.tamk.fi/web/tutkinto-opinto-opas/arviointi

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

TAMK's general instruction for grading will be applied and details agreed at the beginning of course implementation:

https://intra.tamk.fi/web/tutkinto-opinto-opas/arviointi

Arviointiasteikko

0-5