Siirry suoraan sisältöön

Ammatillinen kasvu (3 op)

Toteutuksen tunnus: 6M00EU72-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

20.04.2024 - 31.05.2024

Ajoitus

01.09.2024 - 17.12.2024

Laajuus

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Metsätalous

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Metsätalouden tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Jukka Tohu

Vastuuhenkilö

Ari Vanamo

Ryhmät

  • 22IM
    Metsätalous 2022

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija:
- osaa käytännössä opastaa ja johtaa työryhmän työtä
- tietää mitä ammatillista osaamista eri organisaatioiden tarjoamissa työtehtävissä metsätalousinsinööriltä vaaditaan
-osaa analysoida omaa osaamistaan ja kasvuaan metsätoimihenkilöksi
-tuntee työelämän yleiset eettiset periaatteet ja oman alansa erityiset eettiset säännöt.

Sisältö (OJ)

1. vuosikurssin opiskelijoiden opastaminen erilaisissa harjoituksissa, metsätalousinsinöörin toimenkuviin ja tehtäviin tutustuminen, oman osaamisen ja oppimisen arviointi, työelämän eettisiin periaatteisiin tutustuminen

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Opiskelija pystyy opastamaan ja johtamaan työryhmän työtä, joskin rajoitetusti. Hän tuntee vain osittain millaisissa tehtävissä metsätalousinsinööri voi eri organisaatioissa, ja millaista osaamista niissä tehtävissä tarvitaan. Opiskelijalla on puutteita taidoissa analysoida omaa osaamistaan ja kehittymistään metsätoimihenkilöksi. Hän tuntee työelämän yleiset periaatteet ja oman alan erityiset eettiset säännöt vain osittain.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

Opiskelija osaa opastaa ja johtaa työryhmän työtä. Hän tietää millaista ammatillista osaamista eri organisaatioiden tarjoamissa työtehtävissä metsätalousinsinööriltä vaaditaan. Opiskelija osaa analysoida omaa osaamistaan ja kasvuaan metsätoimihenkilöksi. Hän tuntee työelämän yleiset eettiset periaatteet ja oman alansa erityiset eettiset säännöt.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

Opiskelija osaa opastaa ja johtaa työryhmän työtä joustavasti ja luontevasti. Hän on hyvin perillä siitä, millaista ammatillista osaamista eri organisaatioiden tarjoamissa työtehtävissä metsätalousinsinööriltä edellytetään. Opiskelija osaa analysoida omaa osaamistaan ja kasvuaan metsätoimihenkilöksi sekä suunnitella ja seurata opiskeluaan tältä pohjalta. Opiskelija on hyvin perillä sekä työelämän yleisistä että oman alansa erityisistä eettisistä säännöistä ja ymmärtää eettisten sääntöjen merkityksen toiminnan ohjaajana.

Arviointiasteikko

0-5