Siirry suoraan sisältöön

Televisioprojekti (5 op)

Toteutuksen tunnus: 2E00EW62-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.07.2024 - 25.08.2024

Ajoitus

19.10.2024 - 31.12.2024

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Media-ala

Toimipiste

TAMK Mediapolis

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Media-alan tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Kai Salonen
  • Media-ala Virtuaalihenkilö

Vastuuhenkilö

Leena Mäkelä

Ryhmät

  • 23MA
    Medianomi (AMK) 2023

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija oppii toteuttamaan käytännön TV:n tuotantoprojektin tai netti-tv-tuotannon työryhmän osana. Hän pystyy tavoitteelliseen, aikataulutettuun työskentelyyn, johon liittyy ohjaus- ja projektipalavereja. Hän osaa ottaa huomioon uudet jakelu- ja markkinointikanavat, kohderyhmä-ajattelun sekä mahdolliset yhteistyökumppanit.

Sisältö (OJ)

Tilaajan tai yhteistyökumppanin kanssa toteutettu television tuotantoprojekti, netti-tv-projekti tai vastaava audiovisuaalinen tuotanto. Ohjaus-, suunnittelu- ja palautepalaverit sekä näihin liittyvät tehtävät tuotannossa.

Esitietovaatimukset (OJ)

Media-alan tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden opinnot.

Lisätiedot (OJ)

Arviointi perustuu oppimispäiväkirjaan.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2) (OJ)

Opiskelija on mukana opetuksessa ja työskentelyssä suorittaen annettuja tehtäviä ohjatusti ja avustettuna. Opiskelija osoittaa ymmärtävänsä ammattimaisen työskentelyn periaatteet ja sisällöt pääkohdiltaan. Opiskelijan työote on suorittava, ja puutteita on kehittämisessä ja palautteen vastaanottamisessa ja antamisessa.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4) (OJ)

Opiskelija osallistuu opetukseen ja työskentelyyn aktiivisesti. Hän toimii itsenäisesti ja työryhmän aktiivisena jäsenenä. Hän osaa kuvata ammattimaisen tuotanto- ja työprosessin sekä perustella tehdyt valinnat. Opiskelija osaa arvioida omaa toimintaansa ja osallistuu vaihtoehtoisten ratkaisujen kehittämiseen. Hän ottaa vastaan ja antaa aktiivisesti palautetta.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5) (OJ)

Opiskelija osallistuu opetukseen ja työskentelyyn aktiivisesti sekä itsenäisesti että työryhmän jäsenenä eri työrooleissa. Hän suoriutuu tehtävistään erinomaisesti toimien rakentavasti, ryhmähenkeä luoden ja ylläpitäen sekä muita ryhmän jäseniä tukien. Opiskelija osaa arvioida ja kehittää toimintaansa ammattimaisesta näkökulmasta. Hän suhteuttaa työprosessinsa projektin kokonaistavoitteisiin ja arvioi toimintaansa suhteessa niihin sekä tuntee ammattimaisen tuotannon edellytykset. Hän tunnistaa omat ja projektin vahvuudet ja kehittämiskohteet.

Aika ja paikka

Aloitus tiistaina 20.8.2024 klo 13.00, syksyn kokonaisuuden esittely ja työryhmiin jako. Työskennellään osittain yhtenä ryhmänä ja pienryhmissä (6 kpl). Opetusta ja projektitoimintaa viikoittain ti, ke ja to. Kurssi lomittuu kaikkien muiden syksyn 2024 tv-jaksojen kanssa.
Tarkemmat tiedot päivitetään Moodleen syksyn tv-jaksojen yhteiselle toteutukselle.
Lisäksi projektien kuvauksia tarpeen mukaan muina aikoina. Viikolla 45 työskennellään Yleisradion toimitiloissa ja laittein maanantaista torstaihin.

Arviointiasteikko

0-5

Opiskelumuodot ja opetusmenetelmät

Luennot, harjoitukset, projektien toteuttaminen, oppimisraportti

Oppimateriaalit

Materiaali löytyy Moodlesta ja sinne myös palautetaan tehtävät.

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Yhteistyötä Yleisradion Pikku Kakkosen kanssa.