Siirry suoraan sisältöön

Englannin kielen ja viestinnän valmentavat opinnot (5 op)

Toteutuksen tunnus: TK00GJ29-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

04.01.2024 - 03.03.2024

Ajoitus

26.02.2024 - 22.04.2024

Laajuus

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Muu koulutus

Toimipiste

TAMK Pääkampus

Opetuskielet

  • Suomi
  • Englanti

Paikat

0 - 25

Koulutus

  • Korkeakouluopintoihin valmentava koulutus maahanmuuttaneille

Opettaja

  • Minna Metsäportti
  • Petri Tuohimäki

Vastuuhenkilö

Minna Metsäportti

Ryhmät

  • 23MAVA1
    Korkeakouluopintoihin valmentava koulutus maahanmuuttaneille

Tavoitteet (OJ)

Opiskelija pystyy kommunikoimaan ymmärrettävästi valitsemansa alan englanninkielisissä kirjallisissa ja suullisissa viestintätilanteissa. Opiskelija kartuttaa omaan englannin kielen osaamistasoaan ja pystyy hyödyntämään englanninkielistä materiaalia itseään kiinnostavalla korkeakouluopintojen alalla.

Sisältö (OJ)

Opintojaksolla kerrataan englannin perusrakenteita sekä harjoitellaan ammatillisia suullisia ja kirjallisia viestintätilanteita. Opintojaksolla opetellaan puhumaan ymmärrettävästi ja selkeästi suullisissa tilanteissa ja kirjoittamaan johdonmukaisesti ja selkeästi muotoiltuja mahdollisesti omalle alalle tyypillisiä tekstejä. Opintojaksolla lisätään opiskelijoiden rohkeutta käyttää englantia. Lisäksi kehitetään vieraan kielen opiskelutekniikoita (esim. ammattialan tekstien lukeminen ja sanaston opiskelu).

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty (OJ)

Olet suorittanut kaikki pyydetyt tehtävät hyväksyttävästi ja sovitussa aikataulussa.  Kirjoitat ja puhut englantia kohtuullisen sujuvasti ja selkeästi. Hallitset englannin kielen rakenteet ainakin kohtalaisesti ja viestisi välittyy lukijalle ja kuuntelijalle riittävän hyvin. Osaat useimmiten käyttää tilanteen edellyttämää tyyliä.  

Olet työskennellyt itseohjautuvasti ammattienglantisi hyväksi oman tasosi ja mielenkiintosi mukaan. Osoitat kehittäneesi kielitaitoasi kurssityöskentelyn aikana. Osaat myös käyttää apuna eri lähteitä, sanakirjoja ja kielen opiskelun apuvälineitä.    

Arviointiasteikko

0-5